Starleta priznala u igri asocijacija

ŠAVIJA: Spavala sam sa mužem Jelene Karleuše! TOŠIĆ: Ne znam tu ženu!

Zabava 04.05.15, 15:50h

ŠAVIJA: Spavala sam sa mužem Jelene Karleuše! TOŠIĆ: Ne znam tu ženu!
Starleta, koja se zabavljala sa Zoranom Tošićem i Ademom Ljaljićem, u igri asocijacije priznala da je spavala i s njihovim kolegom koji je u braku s pjevačicom

 

Nataša Šavija ne prestaje da šokira. Ona je poslije otkrića Kurira da je bila ljubavnica fudbalera Zorana Tošića, koga je zbog te afere ostavila žena Dijana, i da se zabavljala sa Ademom Ljajićem, priznala da je imala aferu i s Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše.

 

Ovu tajnu možda bi i dalje čuvala, ali se izlanula u igri asocijacije, koja je bila zadata učesnicima rijalitija „Parovi“. Naime, Tijani Ajfon je postavljeno pitanje da li je Duško Tošić fudbaler, na šta je ona kao iz topa odgovorila da jeste. Starleta iz Popinaca je ubrzo upitala Šaviju da li je i s njim bila, a ona je dala potvrdan odgovor. Kad je shvatila šta je rekla, uhvatila se za glavu. O njenoj aferi s Karleušinim mužem više nije željela da priča. Kurir je pozvao Duška Tošića, koji je i pored Šavijinog priznanja demantovao da poznaje novosadsku starletu.

 

- Ne znam ko je ta osoba. Pozdrav - kratko je poručio Tošić.

 

Za razliku od njega, Jelena Karleuša je bila drska. Molba Kurira da prokomentariše Šavijinu tvrdnju da je bila s njenim mužem toliko ju je iznervirala da je novinarki ovog tabloida poslala uvredljivu poruku u kojoj joj pominje i članove njene najuže porodice, piše Kurir.

 

Androgini model tvrdi: Šavija za seks uzima 200 eura

 

Aleksandar Arsenijević, androgini model, tvrdi da odlično poznaje Natašu Šaviju i da ona nije ni pjevačica ni model, već prostitutka.


- Nataša je ušla u „Parove“ kako bi podigla cenu za još 50 evra, sada radi za 200 evra. Bila je s dosta fudbalera, koji su se naplaćali njenih seksualnih usluga. Radila je za jednog makroa koji je nedavno bio uhapšen. Znam dosta o njoj, pre nego što je ušla u rijaliti bili smo u jednom klubu u istom separeu jer imamo zajedničke prijatelje - tvrdi Aleksandar.

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI