Foto / Izašla iz bolnice samo deset sati nakon poroda

Lavina teorija o kraljevskoj bebi: 'Kate nije ni bila trudna, dijete je rodila surogat majka!'

Nedjeljni magazin 04.05.15, 14:27h

Lavina teorija o kraljevskoj bebi: 'Kate nije ni bila trudna, dijete je rodila surogat majka!'
Kate Middleton i princ William pokazali su kćer javnosti isti dan kad se rodila, a neki to smatraju neodgovornim prema tek rođenoj bebi koja mora biti u sterilnim uvjetima

 

Brojne teorije zavjere kruže internetom nakon što je vitka Kate Middleton išetala iz bolnice u visokim petama s novorođenom kćeri u naručju niti deset sati nakon što je rodila.

 

Dok neki komentatori smatraju da je neodgovorno od roditelja tako maleno dijete izlagati vjetru i znatiželjnim pogledima javnosti neki idu tako daleko tvrdeći da je dijete zapravo rodila surogat majka.

 

Najdalje su otišli ruski mediji pa tako list Komsomolskaja Pravda prenosi izjavu žene koja kaže da beba izgleda kao da ima barem tri dana jer joj je koža preglatka i previše blijeda dok su tek rođene bebe većinom 'crvene i zgužvane'.

 

kcerka-kate-wiliiam

 

- Ništa ne može pomoći ženi, čak ni ako si može priuštiti najbolje doktore i njegu, da nekoliko sati nakon porođaja izađe iz rodilišta na nogama. Čak i da je imala najlakši porođaj na svijetu, žene nakon toga žele spavati, sve je ovo običan show, pišu Rusi.

 

Prenose izjavu žene koja tvrdi da je kći princa Williama rođena ranije i da je kraljevska porodica čuvala tajnu nekoliko dana. Neki kažu da je Kate nosila umjetni trbuh cijelo vrijeme, a princezu je rodila surogat majka.

 

kate-i-william-s-kcerkom

 

- U njezinim očima nema onog trudničkog pogleda. Usporedite je s Dianom kada je rodila. Ova Kate je samo glumica iz Buckinghamske palače, ona sigurno nije rodila, jedan je od nevjerovatnih komentara.

 

Moskovska ginekologica Olga Perovskaja u listu je savjetovala Ruskinjama da ne slijede vojvotkinjin primjer.

 

- U našoj zemlji rodilje puštaju iz bolnice nakon tri do pet dana, ako je sve u redu. Gomila ljudi, kao u britanskom slučaju, nije sterilno okruženje za tek rođenu bebu koja je mogla uhvatiti virus iz zraka, rekla je Perovskaja i zaključila da se nada da će s malenom prijestolonasljednicom biti sve u redu i da će izrasti u zdravu i lijepu djevojku.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI