Ljubav koja trese region

Igorova majka zanijemila: Ni riječi o budućoj snajki Severini

Showbizz 04.05.15, 12:07h

Igorova majka zanijemila: Ni riječi o budućoj snajki Severini
I Keba se zbog toga povukao u medijsku ilegalu i ne odgovara na pozive i poruke otkad je javnost saznala da je potencijalni Severinin svekar

 


Olja, supruga folk pjevača Dragana Kojića Kebe, da li po nalogu sina Igora Kojića ili zbog neprihvatanja njegove veze sa Severinom Vučković juče nije željela da nam otvori vrata njihovog doma na Bežanijskoj kosi, piše Kurir.

 

Nakon što se kolima dovezla u dvorište vile i uzela poštu iz sandučeta, Olja je zaključala kapiju i ušla u kuću.

 

Iako su novinari Kurira zvonili uporno, ona nije željela da otvori i govori o, kako bruje mediji širom regiona, budućoj snajki Severini. I Keba se zbog toga povukao u medijsku ilegalu i ne odgovara na pozive i poruke otkad je javnost saznala da je potencijalni Severinin svekar.

 

Vijest da je Igor, sin Dragana Kojića Kebe, smuvao Severinu Vučković odjeknula je brzinom svjetlosti, zbog čega je bivši golman pobjegao u Austriju. Naime, hrvatska pjevačica otkrila je da je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina i da ima osjećaj kako njihova veza traje cijeli život. Kako bi izbjegao medije, ali i pritisak javnosti, Igor je na nekoliko dana otišao u Beč, a promijenio je i broj telefona.

 

Inače, Seve je za magazin Story priznala da nikada nije bila zaljubljenija.

 


"Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje cijeli život", priznala je pjevačica u ekskluzivnom intervjuu, dok se ni Keba ni njegov sin nisu oglašavali.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI