VIDEO/ Neobična zabava u zemlji izlazećeg sunca

Nova kontroverzna emisija u Japanu: 'Djevojčice, širi što jače možeš nožice'

Zabava 02.05.15, 18:05h

Nova kontroverzna emisija u Japanu: 'Djevojčice, širi što jače možeš nožice'
Činjenica da Japanci prikazuju ovakav show samo dokazuje da imaju zdraviji odnos prema seksualnosti, televiziji i životu općenito, mišljenja je jedan Amerikanac

 


Tek što je svijet nedavno obišla snimka japanskog showa u kojemu porno glumice ometaju natjecatelje dok pjevaju karaoke tako što se igraju s njihovim penisima, na Liveleaku je u četvrtak 'osvanuo' još jedan video koji svjedoči da se u Zemlji izlazećeg sunca dosta drugačije zabavljaju ispred kamera u odnosu na ostatak svijeta.

 

Baš kao što stoji u naslovu, glavne junakinje tog showa su vesele takmičarke kojima očito po nekoj kazni šire noge sve dok ne odustanu.

 

Snimka te igre postala je uvjerljivo najgledaniji zapis dana na spomenutom servisu, a zanimljivo je pročitati i komentare ispod njega, odnosno onaj anonimnog Amerikanca čije su rečenice naišle na najviše odobravanja.

 

"Ovo je samo dokaz da su Japanci svjetlosnim godinama ispred nas uprkos glupostima kojima nas hrane o progresivnoj Americi. Činjenica da prikazuju ovakav show samo dokazuje da imaju zdraviji odnos prema seksualnosti, televiziji i životu općenito", napisao je čovjek skriven iza nadimka The Mad Scot, svjestan da bi se u njegovoj domovini na noge diglo 58 udruga kada bi se neko drznuo činiti što i Japanci.

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI