FATALAN SUSRET NAKON BEOGRADSKOG KONCERTA

Isplivali novi detalji o vezi pjevačice i Kebinog sina: Kako se Severina ludo zaljubila u zgodnog Mostarca?

Showbizz 29.04.15, 12:52h

Isplivali novi detalji o vezi pjevačice i Kebinog sina: Kako se Severina ludo zaljubila u zgodnog Mostarca?
Nova Severinina ljubav vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine... Igor je rođen 1987. godine u Mostaru, a fatalni pogledi ukrstili su u februaru ove godine, nakon Severininog koncerta u Beogradu

Severina Vučković otkrila je da je do ušiju zaljubljena u Igora Kojića, sina folkera Dragana Kojića Kebe, a ova informacija odjeknula je juče u regionalnim medijima.


A potom su u javnost isplivali još neki detalji ove vruće veze... Naime, hrvatska pevačica i bivši golman, koji sada radi i kao fudbalski menadžer u Beču, upoznali su se na njenom posljednjem koncertu u Beogradu, u februaru ove godine, i od tada cvjeta njihova ljubav, piše Pulsonline.rs.

 

- Seve i Igora upoznao je zajednički prijatelj poslije njenog koncerta u Sava centru. Varnice između njih dvoje sjevnule su na prvi pogled i odmah su počeli da se zabavljaju. Ljubav na daljinu održavaju tako što su putem društvenih mreža u kontaktu po cio dan, a svaki slobodan trenutak koriste i da se vide. Njih dvoje su se vidjeli i u nedjelju uveče kada je Severina doputovala iz Kanade. On je odmah otišao u Zagreb, gdje su u jednom restoranu obilježili njen 43. rođendan, ispričao je dobro upućeni izvor blizak novopečenom paru.


Ove navode je potvrdila i sama Severina, koja je za magazin "Story" otkrila da, bez obzira na razliku od 15 godina, nikad nije bila sretnija u ljubavi.


- Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje cijeli život - priznala je pjevačica u ekskluzivnom intervjuu.

 

Inače, Igor je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a rođen je 1987. godine u Mostaru. Karijeru je počeo u mlađem sastavu Crvene Zvezde, a potom je igrao i još nekoliko nogometnih klubova među kojima su FK Obilić, Rad Beograd, Hajduk Beograd, Dinamo Bucharest, Doxa Katokopias, Santa Clara.

 

igor-kojic-dragan-kojic-keba


Sve ljubavi prije Severine...


Prije Severine Vučković, Igor Kojić je bio u vezi sa voditeljicom Jelenom Žeželj, koja je isto kao i njegova sadašnja draga snimila pornić koji je preplavio internet i sve medije. Zabavljao se i sa manekenkom Ksenijom Vujović, ali i sa Mijom Marković, kćerkom Glorije Pavković, piše Pulsonline.


Severina je bila vjerena pet puta, ali nije se udala. Bila je u vezi s pjevačem grupe Kojoti Alenom Marinom, a nekoliko godina kasnije najavljivala je brak sa biznismenom Srećkom Vargekom.


Međutim, kada je internet preplavio njen pornić sa Milanom Lučićem, vjeridba je pukla. Dvije godine nakon skandala pjevačica se zaljubila u Matu Čuljka. U ljeto 2008. u njen život ušetao je Slavko Šajinović, ali ga je nakon dve i po godine ostavila zbog Milana Popovića, kome je rodila sina Aleksandra.

 

(DEPO PORTAL/BlIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI