SVE ZBOG OSVETE

Istina o ubistvu Arkana: Evo kako i zbog čega je ubijen srbijanski kriminalac i ratni zločinac

Hronika 28.04.15, 14:18h

Istina o ubistvu Arkana: Evo kako i zbog čega je ubijen srbijanski kriminalac i ratni zločinac
Zoran Uskoković Skole, navodno je jedan od organizatora ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a sve zbog osvete jer je dobio manji dio kolača od prodaje fudbalera Obilića Nikole Lazetića

Zoran Uskoković Skole, navodno je jedan od organizatora ubistva Željka Ražnatovića Arkana, poslije svaže zbog podjele novca oko transfera fudbalera Obilića Nikole Lazetića, piše srpski Njuzvik!

 

Uskokovića su nekoliko mjeseci nakon atentata na Arkana ubili članovi zemunskog klana.

 

Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental. Uz njega su, sjedeći zajedno u separeu, stradali i Milenko Mandić i Dragan Garić.

 

Za zločin su 9. oktobra 2006. osuđeni Dobrosav Gavrić kao izvršilac ubistava na 35 godina zatvora, a kao saučesnici Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi na po 30 godina. I policijski izvori i oni iz krimalne sfere navodili su jedno ime kao organizatora ubistva- Zoran Uskoković Skole.

 

Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da očekuje od države da da završnu riječ o smrti njenog muža.

 

– Riješila sam da ne komentarišem ništa na tu temu. Ostavila sam državi da rješava to. Kao što i sami vidite i poslije 15 godina stvari se svode na rekla kazala – rekla je Ceca.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI