PROBLEMI ZA VODITELJA I GLUMCA

Zbog teškog krivičnog djela: Srbijansko tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv Milana Kalinića

Showbizz 28.04.15, 12:42h

Zbog teškog krivičnog djela: Srbijansko tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv Milana Kalinića
Osnovno javno Tužilaštvo u Brusu podnijelo je bruskom sudu optužni prijedlog protiv Milana Kalinića, beogradskog glumca i voditelja, zbog osnovane sumnje da je učinio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja

 

Dragan Jovanović, zamjenik tužioca rekao je “Blicu” da je nakon sprovednog medicinskog vještačenja povreda mađarskih državljana, zadobijenih u udesu koji je 1. februara ove godine u bruskom selu Dupci skrivio Kalinić, Tužilaštvo odlučilo da podnese optužni prijedlog.


- Kaliniću prijeti maksimalna zatvorska kazna od četri godine, jer je ugrozio bezbjednost javnog saobraćaja, kada su dvoje mađarskih državljana, koji su nakon udesa hospitalizovani u kruševačkoj bolnici, zadobili teške tjelesne povrede” – kaže Jovanović i dodaje, da očekuje da sudski proces protiv Kalinića u osnovnom sudu u Brusu počne vrlo brzo.


Kako je “Blic” pisao, Kalinić je 1. februara u rizičnoj krivini u selu Dupci, svojim “landroverom” prešao na suprotnu stranu kolovoza i tom prlikom se sudario sa “Suzukijem” u kome je bilo troje mađarskih državljana. Oni su kolima Hotne pomoći bruskog Doma zdravlja prebačeni u kruševačku bolnicu, gdje je njih dvoje zdržano na liječenju, a vozač “suzukija” je zbog nedostatka jednog bubrega od ranije, prebačen na liječenje u Beograd.

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI