NAKON MASOVNOG TROVANJA SALMONELOM

Pročitajte dirljivo pismo roditelja djece iz sarajevskog vrtića 'Leptirić': Svi samo dižu hajku...

Hronika 27.04.15, 10:11h

Pročitajte dirljivo pismo roditelja djece iz sarajevskog vrtića 'Leptirić': Svi samo dižu hajku...
Roditelji čija djeca idu u sarajevski vrtić 'Leptirić', gdje je prethodnih dana zabilježeno trovanje salmonelom, na adresu DEPO Portala uputili su pismo podrške direktorici i upravi JU Djeca Sarajevo, koje prenosimo u nastavku

 

Poštovani,


Podstaknuti nedavnim neprijatnim događajem koji se dogodio u našim vrtićima, kao roditelji osjećamo potrebu da se javno obratimo i iznesemo svoj stav o pomenutom.


Iako su naša djeca, neka zadržana a neka ambulantno liječena na KCUS-u, izražavamo potpunu podršku svim uposlenim JU Djeca Sarajeva kao i direktorici Mirjani Jovanović Halilović.


Naše povjerenje u njihovo obavljanje dužnosti nikada nije bilo upitno, kao što nije ni sada. Mi, roditelji, vjerujemo da će JU Djeca Sarajeva i menadžment uraditi sve što je u njihovoj moći da se nađe uzrok ovog problema te da će se poduzeti koraci kako bi spriječili slične probleme u budućnosti.


Roditelji i djeca vrtića "Leptirić" su uz naše odgajatelje i JU Djeca Sarajeva kao što su i oni uvijek bili uz nas, navodi se u pismu roditelja djece iz vrtića 'Leptirić' u Sarajevu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI