'Možda bi me zaposlili da mi fali koji zub'

Otkaz ove ljepotice traži 10.000 ljudi: Voditeljica se vratila se na posao nakon sramotnog ispada

Showbizz 26.04.15, 22:03h

Otkaz ove ljepotice traži 10.000 ljudi: Voditeljica se vratila se na posao nakon sramotnog ispada
Njen automobil odvučen je s parkinga kineskog restorana u Virginiji, gdje ga je parkirala tijekom uskršnjeg vikenda. Kad je došla po njega, počela je vrijeđati izgled, inteligenciju i društveni status zaposlenice koju je zatekla

 

Voditeljica koju je proslavilo brutalno vrijeđanje zaposlenice kompanije koja joj je zaplijenila automobil zbog krivog parkiranja, vratila se na posao nakon suspenzije. Britt McHenry objavila je na Facebooku da ponovno radi, ali i zamolila gledatelje da joj pruže drugu priliku. Prvi zadatak nakon povratka na posao ESPN-ovoj reporterki bilo je praćenje utakmice New York Islanders i Washington Capitals u playoffu NHL Stanley Cupa.

 

Podsjetimo, 29-godišnjakinja je suspendirana nakon što je u javnost procurila snimka njenog napada na zaposlenicu firme koja odvozi nepropisno parkirana vozila, inače samohranu majku troje djece. "Vratila sam se na posao. Tako sam uzbuđena što danas pokrivam utakmicu Caps-Isles. Sad kad je suspenzija završila, želim reći da mi je jako žao zbog mojih postupaka", napisala je na Twitteru.

 

"Moji komentari su bili neprimjereni. Ni pod kojim okolnostima nije prihvatljivo razgovarati s drugim ljudskim bićem na način na koji sam ja razgovarala te večeri. Ja nisam takva osoba i nadam se da će mi oni koji me znaju samo zbog tog incidenta dati drugu priliku da im dokažem da cijenim integritet, karakter i tretiranje drugih s poštovanjem", dodala je.

 

Njen automobil odvučen je s parkinga kineskog restorana u Virginiji, gdje ga je parkirala tijekom uskršnjeg vikenda. Kad je došla po njega, počela je vrijeđati izgled, inteligenciju i društveni status zaposlenice koju je zatekla. Iako su gledatelji od TV stanice tražili da je se oštrije kazni, to se nije dogodilo te se Britt pojavila u emisiji SportsCenter ovog vikenda. Producent emisije Seth Markman rekao je za Sports Illustrated da ona zna da je napravila pogrešku, iskupila se i nestrpljivo je iščekivala povratak na posao.

 

"Ona ima jako puno potencijala, mlada je, uči i ja zbilja vjerujem u nju. Razgovarali smo o tome da će trebati vremena da se ovo zaboravi i da će biti teško. Ona to zna, posebice sad na početku. Svjesna je da će morati dobro raditi kako bi jednog dana vratila povjerenje gledatelja. To svi očekujemo od nje", rekao je, dodavši da je odradila dobra posao prošle godine u nekim teškim situacijama pa vjeruje da ovaj incident neće ostaviti posljedice na njenu karijeru.

 

britt-mchenry

 

Broj onih koji su potpisali peticiju kojom traže da joj se da otkaz popeo se na 10.000 ljudi. Razlog za to su rečenice koje je McHenry izrekla u žestokom verbalnom napadu na zaposlenicu Ginu Michelle.

 

- Ja sam u vijestima, draga.
- Jebeno ću vas tužiti.
- Zato ja imam diplomu, a ti nemaš.
- Ja nikad ne bih radila u rupi poput ove.
- Ježim se od samog boravka ovdje.
- Da, jedino do čega ti je stalo je uzeti ljudima novac. Nisi obrazovana, nemaš nikakvu vještinu, samo da to razjasnim.
- Znači mogu odustati od faksa i raditi ovo?
- Zašto? Jer ja imam mozak? A ti nemaš?
- Možda bi me zaposlili da mi fali koji zub, ha?
- Jer njeni zubi izgledaju tako divno...Jer sam ja na televiziji, a ti u jebenoj prikolici draga.
- Izgubi koju kilu djevojčice.

 

Iako se izvinila na Twitteru, voditeljica se nije izvinila osobno zaposlenici. Čak je isprva na Twitteru tvrdila da je ona bila u pravu, no kasnije je taj post izbrisala.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI