FOTO/ Damir Beljo napravio feštu u Širokom Brijegu

Pogledajte kako se Dragan Čović zabavljao na hercegovačkoj svadbi decenije!

Zabava 26.04.15, 16:37h

Pogledajte kako se Dragan Čović zabavljao na hercegovačkoj svadbi decenije!
Ovoj, po riječima gostiju i vlasnika salona, do sada nezapamćenoj zabavi osim članova porodice i prijatelja, prisustvovale su i brojne poznatih ličnosti iz svijeta sporta, politike i javnog života Hercegovine

 

Bosanskohercegovački profesionalni bokser i evropski prvak u boksu po WBO verziji, Mostarac Damir Beljo u subotu stupio je u brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Andrijanom Bačić. Svadbeno slavlje upriličeno je u Širokom Brijegu u svadbenom salonu „Jabuka“, uz prisustvo preko 600 svatova.


Ovoj, po riječima gostiju i vlasnika salona, do sada nezapamćenoj zabavi osim članova porodice i prijatelja, prisustvovale su i brojne poznatih ličnosti iz svijeta sporta, politike i javnog života Hercegovine.

 

damir-beljo-andrijana-bacic-3


Svadbena fešta uz grupu „Twist“ i pjevače Ivu Jurića i Mladena Grdovića, te učesnika šoua „Zvijezda možeš biti ti“ Enisa Kaplana trajala je do sedam sati ujutru.


Mladenci će odgoditi medeni mjesec za ljeto jer bokser već u utorak putuje u Rusiju gdje je opet pozvan da bude sparing partner domaćem bokseru Grigoryju Drozdu, koji brani naslov svjetskog prvaka po WBC- u. Prošle godine u meču karijere Drozd je također izabrao Belju kao sparing partnera.

damir-beljo-andrijana-becic-1

 

damir-beljo-andrijana-bacic-4


Beljo je osvojio naslov prvaka Evrope, Azije i Pacifika po WBC verziji i naslov prvaka Evrope po WBO verziji pobijedivši u nedavnom meču u Berlinu Nijemca Maika Kurzweila. U sklopu svojih 20 mečeva, 17 je pobijedio nokautom a svega tri je ostvario na bodove, čime je dobio zasluženi nadimak “Bombarder iz Mostara''.

 

damir-beljo-andrijana-bacic-2

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI