Krv, znoj i suze

Zašto Alba, Rihanna i Mariah izgledaju tako fenomenalno? Evo koja je njihova tajna

Showbizz 26.04.15, 11:07h

Zašto Alba, Rihanna i Mariah izgledaju tako fenomenalno? Evo koja je njihova tajna
Kada vidimo svjetski poznate zvijezde čini se da bez pol' muke održavaju vitku liniju tokom cijele godine. No, stvarnost nije ni približno tako lagana. Evo kakve su se muke zaslužne za njihov svjetski izgled

 

Jessica Alba


Godina: 31 
Visina: 170 cm 
Konfekcijski broj: 38 
Tajno oružje: Bootcamp fitness treninzi, puno svježeg voća i povrća 

 

Jessica Alba nije fitness fanatik. 'Nisam osoba koja voli trenirati i pridržavati se režima. Gotovo svakog dana kažem svojim prijateljima da se trebamo početi pridržavati režima, ali onda krenem s prijedlozima oko večere i vina koje ćemo piti uz nju', izjavila je Alba koja ipak, zahvaljujući osobnom treneru, redovito vježba. 

 

Osim mukotrpnih treninga na Bootcamp fitnessu, Jessica trenira jogu i puno pliva. Također, zdravo se hrani. 'Smatram da se svatko treba hraniti, onako kako se osjeća. Jako je važno da slušate svoje tijelo', zaključila je Alba. 

 

Rihanna

 

Godine: 24 
Visina: 172 cm 
Konfekcijski broj: 38 
Tajno oružje: Dijeta 5 faktora i grickalice 

 

Kada je prošle godine počela prakiticirati dijetu 5 faktora, Rihanna je izgubila veliki broj kilograma. Osim toga, počela je trenirati po režimu popularnog trenera u Los Angelesu, Harleyja Psternaka. Njezini treninzi i vježbanje bazira se na pet malih obroka po danu, treninga u pet faza koji se održavaju pet puta tjedno, a svaka od fazi traje pet minuta. 

 

Svako jelo ima pet specifičnih kriterija, a cijelokupni režim dozvoljava pet 'prekršaja' u pet sedmica. 

 

Osim ovog strogo režima treninga i prehrane, Rihanna puno biciklira i trči. Većina vježbi koje prakticira mogu se izvesti u hotelskoj sobi ili u backstageu prije nastupa. 

 

No, kada je na turneji Rihanna se ne pridržava režima, nije na dijeti i ne trenira. U svojoj najvitkijoj fazi pjevačica je došla do konfekcijskog broja 32 no, ubrzo je vratila koji kilograma i svoje obline. Danas liniju održava tako što trenira tri puta sedmično po 25 minuta, ali više ne broji kalorije te si često priušti grickalice. 

 

Mariah Carey

 

Godine: 42 
Visina 175 cm 
Konfekcijski broj: od 38 do 40 
Tajno oružje: Dijeta po planu Jenny Craig 

 

Pjevačica Mariah Carey godinama se bori sa viškom kilograma. No, otkad je rodila blizance Moroccana i Monroea liniju je dovela do savršenstva. Mariah je svoju liniju tijela u red dovela zahvaljujući mukotrpnom i redovitom vježbanju. 


'Otkad imam djecu 90% kilaže skinula sam zahvaljujući dijeti. Osim toga, zaista jako puno vježbam', rekla je Carey koja se pridržava režima slavne trenerice Jenny Craig. 

 

U svakom se pogledu osjećam bolje. Za mene to je preporod duha i tijela. Tijekom trudnoće sam se zaista loše osjećala', rekla je pjevačica koja pet puta sedmično, po 45 minuta, trenira aerobik u vodi. Nakon trudnoće izgubila je 13 kilograma i osjeća se izvrsno.

 

(hot.net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI