Vi to možete, a i morate

Želite biti sretni u životu? Onda već danas počnite raditi ove tri stvari

Lifestyle 25.04.15, 09:23h

Želite biti sretni u životu? Onda već danas počnite raditi ove tri stvari
U životu postoje stvari koje obožavamo raditi, ali i postoje one od kojih bježimo 'glavom bez obzira'. Ipak, upravo u suočavanju s tim 'demonima' leži ključ sretnijeg i kvalitetnijeg života

 

Ovo su tri stvari koje jednostavno MORATE napraviti kako bi živjeli opuštenije, slobodnije i što je najvažnije, sa širokim osmijehom na licu. 

 

1. Morate krenuti dalje


Krenuti dalje je jako teško jer opterećuje i srce i dušu. Ljudi vole poznate stvari i situacije, a odvajanje od istih uzrokuje strah i tugu. Ponekad ostajemo uz ljude koji nas čini nesretnima, a to nas može učiniti još nesretnijima. Krenuti dalje vrlo je bitno iz razloga što nam to omogućuje da se oslobodimo onog što nije dobro za nas i stvorimo si ljepšu budućnost s manje suza i više sretnih trenutaka. Budite hrabri i učinite taj korak. 

 

2. Morate naći vremena


Izrazito je važno da odvojite vrijeme za stvari koje vas vesele i ispunjavaju. Nemojte samo gledati kako prolazi već uzmite vrijeme u svoje ruke. Ono je vrlo dragocjeno, a najgore što vam se može dogoditi je da na kraju života žalite za trenucima koje niste posvetili sebi, voljenim osobama i stvarima koje su vas veselile. 

 

3. Morate voljeti


Voljeti i biti voljen jedna je od temeljnih ljudskih potreba. Ipak, ponekad um prevlada i dolazimo do zaključka da voljeti nekoga ili nešto nije baš 'pametno'. S druge strane, postoji i strah od poraza i neuzvraćene ljubavi koji je potpuno iracionalan jer ako ne probate, nikada nećete znati. Prilika za ljubav ne dolazi svaki dan zato budite spremni kada se pojavi i objeručke je prihvatite. Osjećaj je neopisiv. 

 

(net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI