SUTRA MAGIČNA NOĆ U ZETRI

Ulaznice u prodaji i na dan koncerta Đorđa Balaševića, ali po cijeni...

Zabava 24.04.15, 11:43h

Ulaznice u prodaji i na dan koncerta Đorđa Balaševića, ali po cijeni...
Kako bismo svi maksimalno uživali u magičnoj večeri u Zetri, donosimo vam tehničke detalje koji će nam olakšati kretanje i, ukoliko ih se budemo pridržavali, omogućiti da provedemo savršeno veče

 

Ostao je još samo jedan dan do koncerta Đorđa Balaševića koji Sarajlije, ali i brojni poštovaoci lika i djela novosadskog pjesnika, kompozitora, pjevača iz drugih gradova dočekuju s velikim uzbuđenjem!


Kako bismo svi maksimalno uživali u magičnoj večeri u Zetri, donosimo vam tehničke detalje koji će nam olakšati kretanje i, ukoliko ih se budemo pridržavali, omogućiti da provedemo savršeno veče.


-    Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta na platou Skenderija, blagajni Bosanskog kulturnog centra Sarajevo, u Ferhadiji te na prodajnom mjestu na sjevernoj kapiji Olimpijske dvorane Zetra. Cijena ulaznice za parter na dan koncerta iznosiće 30,00 KM.


-    Parking Olimpijske dvorane Zetra neće biti u upotrebi, stoga vas na vrijeme upozoravamo da vozila parkirate negdje drugo i izbjegnete kašnjenje.


-    Ulazi se otvaraju od 19.00. Pozivamo publiku da dođe na vrijeme kako bismo izbjegli gužve i kako bi koncert počeo na vrijeme - u 21.00.


-    Obzirom da su mjesta numerisana, na tribini Zapad (mjesta predviđena za sjedenje) će biti angažovan određeni broj hostesa koje će asistirati posjetiocima u lakšem pronalaženju mjesta.


-    U dvorani će biti zabranjeno snimanje profesionalnom foto i video opremom pa tako i njeno unošenje zabranjeno.


-    Molimo posjetioce da čuvaju svoje ulaznice da kraja koncerta.

 

Pratite više na: https://www.facebook.com/events/337950163075629/

 

(DEPO PORTAL/aa)

 

BLIN
KOMENTARI