Nakon isteka ugovora sa Real Madridom

Otkriveno u kojem novom klubu će Ronaldo nastaviti karijeru!

Sport 23.04.15, 20:58h

Otkriveno u kojem novom klubu će Ronaldo nastaviti karijeru!
Saznajte gdje će briljantni fudbaler nastaviti svoju impresivnu karijeru

 

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Portugalac Cristiano Ronaldo karijeru će nastaviti u redovima Los Angeles Galaxyja kada mu završi ugovor s Real Madridom objavio je u četvrtak američki Sports Illustrated

 

Ronaldu obveze prema 'Kraljevskom klubu' završavaju 2018. godine, a potom bi preselio u Major League Soccer. Prema pisanju Sports Illustrateda CR7 obožava LA i u tom gradu bi želio živjeti. 

 

Portugalski napadač je nekoliko puta ponovio kako će u Realu ostati do kraja ugovora, te da bi poslije toga volio igrati u Brazilu ili SAD. Nagađalo se kako bi Ronaldo mogao preseliti u LA, New York ili Miami, no čini se kako je izbor pao na 'Grad anđela'. 

 

Ronaldo je od 2009. član 'Los Blancosa kada je za rekordnih 94 milijuna eura stigao iz Manchester Uniteda. U Realom dresu je u 292 utakmice zabio 302 gola.

 

S Realom je osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo, dva Kupa Kralja, španjolski Superkup, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Tri puta je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

 

(sportski.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI