POGLEDAJTE DOBRO

Šta se ovo događa iza leđa Mourinha? Ova scena je uzbunila engleske medije

Sport 21.04.15, 08:23h

Šta se ovo događa iza leđa Mourinha? Ova scena je uzbunila engleske medije
Zanimljivu su scenu uhvatile kamere tijekom derbija između Chelseaja i Manchester Uniteda, odigranog prošli vikend na Stamford Bridgeu. Dok je menadžer Chelseaja Jose Mourinho ludovao uz klupu, nešto se ludo događalo i iza njegovih leđa

Kamera je u jednom trenutku fokusirala Mourinha kako s rukama u zraku ohrabruje svoje igrače i traži podršku od navijača. No, onima koji su pažljivije gledali, više je pozornosti privukla scena koja se događala iza Mourinhovih leđa, točnije u prvom redu tribina. 

 

Tamo se smjestio ozlijeđeni Chelseajev napadač Diego Costa koji je snimljen kako se nagurava s nekim izvan kadra i poteže šaku. Snimka je uzbunila engleske tabloide, ali samo nakratko. Ubrzo su se, naime, pojavile i fotografije koje pokazuju da je riječ bila samo o šali. 

 

Costa se, naime, naguravao s Chelseajevim fizioterapeutom Manoelom Ribeirom, a u šali je krenuo na njega i šakom. Ribeiro je cijelo vrijeme umirao od smijeha, a dvojac je imao razloga za veselje i na kraju utakmice s obzirom da je Chelsea slavio s 1:0 i došao na prag naslova engleskog prvaka. 

 

chelsea

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI