Foto/ Fotografija kartel mafijašice obišla svijet

Narko-rat: Raskomadali pa strpali u frižider plaćenu ubicu 'Mršavicu'

Hronika 20.04.15, 15:42h

Narko-rat: Raskomadali pa strpali u frižider plaćenu ubicu 'Mršavicu'
Plaćena ubica Joselyn Alejandra Nino, poznata po nadimku ‘mršavica,’ navodno je pronađena mrtva - raskomadana i nagurana u frižider za pivo

 

‘Mršavica’ je postala poznata u januaru ove godine, kada je internetom počela kružiti njezina fotografija na kojoj ima nevini smiješak i drži modificiranu jurišnu pušku M4.

 

Mladu Joselyn tada su mnogi preklinjali da proda svoju pušku i radije kupi još jedan televizor, a drugi su rekli kako će moliti za nju.

 

Neki dan je osvanula fotografija njezina tijela pored leševa muškarca i žene, a potom još jedna fotografija njezina raskomadanog tijela u hladnjaku.

 

Među dijelovima tijela u hladnjaku vidljiva je ruka s tetovažom ‘Nino,’ identična onoj što ju je Joselyn imala na fotografiji iz januara koja je obišla svijet.

 

joselyin-nino

 

Uz fotografiju raskomadanog tijela bila je i poruka upozorenja: ‘Šaljite i dalje ove j**ene š**ke, doživjet će istu sudbinu!’

 

Ovo je već treća ‘mršavica’ u Meksiku čija je karijera mafijašice u kartelu završila prerano.

 

Prva od tri ‘mršavice’ bila je Veronica Mireya Moreno, bivša policajka koja je počela raditi za kartel Los Zetas.

 

Veronicu je uhvatila policija u ukradenom automobilu s oružjem i šest mobitela. Druga je bila Nancy Manriquez Quintanar, koja je uhvaćena i optužena za seriju ubojstava.

 

Meksiko je jedna od najnasilnijih država na svijetu, u kojoj vlada otvoreni rat narko-kartela, a najmanje 100.000 ljudi je ubijeno u ratovima bandi u proteklih osam godina.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI