Foto / Balkanska zvijezda osvaja Austriju

Dino Merlin i Robbie Williams nastupaju u istoj dvorani!

Zabava 20.04.15, 13:20h

Dino Merlin i Robbie Williams nastupaju u istoj dvorani!
Nakon spektakularnih koncerata u najvećoj dvorani u Makedoniji „Boris Trajkovski“ u Skoplju i u „Spaladium Areni“, najvećoj dvorani Dalmacije, Dino Merlin na zadovoljstvo armije fanova u Austriji održat će veliki koncert 9. maja u Linzu

 


Najveća muzička zvijezda na Balkanu nastupit će u „Tipsareni“, drugoj najvecoj dvorani u Austriji, a da sve bude besprijekorno organizirano zadužen je Fikret Vukalić Fantom, koji već godinama u ovoj zemlji pravi najbolje koncerte najpopularnijih pjevača sa prostora bivše Jugoslavije. 

 

dino-merlin-i-fantom


- Ovo će u svakom pogledu biti pravi spektakl. Već sada većina karata je rasprodato, tako da bi do kraja aprila trebale biti prodate i posljednje karte za koncert godine u Austriji.

 

Spektakl Dine Merlina slobodno mogu tako nazvati, jer on je prva zvijezda sa Balkana koja će pjevati „Tipsareni“ u kojoj su između ostalih pjevali Whitney Houston, Joe Cocker, Eric Clapton i Bob Dylan. Prije Dine Merlina u ovoj kultnoj dvorani 21. i 22. aprila nastupit će Robbie Williams - kaže Fikret Vukalić Fantom. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI