Video/ Padaju glave zbog istine

Saša Marković na HRT-u govorio o eliti koja masovno manipulira čovječanstvom: Zašto je ubijen?

Hronika 19.04.15, 17:45h

Saša Marković na HRT-u govorio o eliti koja masovno manipulira čovječanstvom: Zašto je ubijen?
Otvoreno govorio o eliti koja vlada i manipulira, a sada je ubijen - prenosi Dnevno.hr

 

Kako prenose regionalni mediji, Saša Marković u petak je ubijen u automobilu dok se vozio prema obiteljskoj kući u Budvi, a kako se neslužbeno doznaje ubio ga je napadač iz obližnje šume s tri metka.

 

Službeni detalji ubojstva još uvijek nisu poznati, no zapravo je samo po sebi jasno zašto je ovaj čovjek ubijen.

 

Imperije i elite koje je prozivao očito uzvraćaju udarac, a stradavaju oni koji djeluju otvoreno i  s istinom.

 

Ono što se predstavlja kao liberalno-demokratska filozofija ispod plašta skriva neoimperijalizam i, kako je to autor Saša Marković sročio, dugoročne lance ropstva kao posljedicu liberalnog modela kapitalizma.

 

Riječ je o crnogorskom politologu, povjesničaru i magistru diplomacije te bivšem političaru Saši Markoviću koji je svoje djelo naslovio ‘Manifest protiv imperija – prilog povijesti američkog neoimperijalizma’.

 

U njoj se bavio svjetskom politikom 20. stoljeća i ulogom angloameričke elite u njoj koja, pod krinkom humanih i demokratskih vrijednosti, svijetu nameće masovnu medijsku manipulaciju, financijsku alkemiju globalnog dosega, sankcije i neprestane ratove.

 

Sudjelovao je i u emisiji Krešimira Mišaka “Na rubu znanosti” i kako mnogi vjeruju to je jedan od najboljih gostiju koje je Krešimir Mišak u svom dugogodišnjem radu “raskrinkavanja laži” ugostio. Pogledajte emisiju Krešimira Mišaka i saznajte ono što se očito ne smije znati.

 

 

(dnevno.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MR)

BLIN
KOMENTARI