Starleta ne podnosi odbijanje

Soraju bogati dečko ostavio zbog mlađe misice, a ona ga proganja

Showbizz 18.04.15, 18:25h

Soraju bogati dečko ostavio zbog mlađe misice, a ona ga proganja
Soraja se mjesecima hvalila na društvenim mrežama fotografijama sa luksuzne jahte i ekskluzivnih destinacije, ne želeći da otkriva identitet osobe sa kojom je putovala

 

 


Ipak, istina je izašla na vidjelo. Soraja je bila u vezi sa biznismenom iz Skoplja Čedom K. (38), koji je starletu šutnuo zbog mlađe misice.

 

- Soraja ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila Čedu koji je ispunjavao svaku njenu želju. Bili su u tajnoj vezi oko devet mjeseci, a za to vrijeme ona je imala šta god je poželjela. Dobila je od njega skupocjeni mobilni telefon, garderobu, džip - priča biznismenov blizak prijatelj za "Informer" i dodaje da se se Soraja stalno pojavljuje na mjestima gdje bi ga mogla sresti.

 

soraja5-670x376

 

Prijatelj kaže da je Soraja Čedu proganjala i za Novu godinu, i da se na dočeku pojavila u hotelu gdje je biznismen bio sa novom djevojkom.

 

Bogati makedosnki biznismen je finansirao i Sorajina putovanja u Dubai, na Maldive i Mikonos. Iako su se trudili da sakriju da su u vezi, slučajno su to otkrili na jednom od putovanja.

 

- Kada su ljetovali u Emiratima, Čeda je za njih iznajmio dva "ferarija" za 5.000 eura. On se fotografisao pored oba automobila, dok je starleta pozirala pored jednog istih registarskih oznaka, dodaje Čedin prijatelj, napominjući da je Soraja od Čede tražila i da poruči naljepnicu sa njenim imenom i zalijepi je na svoju jahtu kako bi se time hvalila.

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI