Uživa u malom privatnom raju

Ispovijest Beograđanina koji živi s dvije žene: Slušaju me kao Boga! A u krevetu...

Lifestyle 18.04.15, 13:57h

Ispovijest Beograđanina koji živi s dvije žene: Slušaju me kao Boga! A u krevetu...
Ma, nemam ti ja problema s ženama. Obje me slušaju kao Boga, počinje priču 42-godišnji Stevan K. iz Batajnice, koji, kaže, već 12 godina uživa u malom privatnom raju s dvije žene

 

.
Da, dobro ste pročitali, ovaj trgovac sredio je sebi život “kao bombonu” i pobornik je ideje da bi svaki Srbin trebalo da ima život poput njegovog?!


''Ne znam kako to da vam objasnim. Otkad mi se u 12-oj prvi put ozbiljno svidjelo žensko, znao sam da neću biti u stanju da u grob legnem samo s jednom ženom. Razumiješ, šta hoću da kažem'', priča Stevan povlačeći prvi dim za trpezarijskim stolom u prilično imućno namještenoj dnevnoj sobi.


''Vidiš ovo moje dvorište, ona kola tamo? To ti je moj svijet i kad ga vidiš odmah ti je jasno da imam para i da mi se može. Pa, i onaj moj komšija Božidar bi isto živio kao ja, da ima para. A on golja, nema pas za šta da ga ujede. Teško da i s onom jednom ženom može da izađe na kraj, a kamoli s dvije. Moje Rada i Snežana nema za šta da se bune. Tako ti je to kod nas koji 'znamo znanje' '', siguran je Steva pričajući  gdje je i kako sreo svoje, kako ih zove,  “dvije jabuke”.


''Prvo sam sreo Radu. Otac je doveo u moju radnju, prije 12 godina. Bože, kao da je juče bilo. Imala je 18, poštena djevojka. Ma, niko na svijetu ne bi poželio bolju. Odmah je počela da živi kod mene. Kako sam se s njom “srodio” nismo se razdvajali. Bili smo ti 'kao šipka i bubanj' '', priča on.


Na pitanje: “Pa, šta je onda pošlo po zlu”? uz ljubopitljivi dodatak – što nije odmah oženio Radu, Stevan dočekuje s priličnim negodovanjem.


''Kako to misliš – šta je pošlo po zlu? Pa, ništa. Nisam je oženio, jer nisam htio da joj ulivam lažnu nadu. Od početka je znala da neću moći da joj budem vjeran. Takvog me majka rodila. Takav mi je i deda po ocu bio. A ni Rada se nije bunila. Sve sam joj dao! Živjela je kao kraljica'', priča on.


Svega šest mjeseci kasnije u kuću je stigla Snežana.


''Ih, moja Sneža. Nju je Rada dovela. U stvari, ona je kriva'', priča Steva šeretski.


''Njih dvije su se znale preko nekog zajedničkog druga. Došla nam u kuću na kafu, a ostala s nama 12 godina'', priča ovaj Beograđanin napominjući da u početku nije sve išlo kao po loju. Rada se malo bunila, ali je “popustila pod pritiskom”.


''Rekao sam Radi da je bolje ovako. Tako će uvijek biti sigurna u moju ljubav i znaće da je nikad neću varati. Mislim da su je ove moje riječi raskravile. A, iskreno mislim i da joj se svidjelo što nisam izabrao neku mnogo mlađu. Sneža je tu, koju godinu gore-dole… Ma, to ti je bre ljubav...'', siguran je on.


Stevan, priznaje, ima prilično harmoničan odnos sa svoje dvije žene, ne planira nikada da stane pred matičara, a za obje navodi da na kraju dana “legnu zadovoljne u krevet”… Doduše, nikada istovremeno obje – u Stevanov!


''Pa, nismo mi neki perverznjaci! Ne mogu sad ovako o tome '', kazuje Steva i nastavlja: ''Imamo mi svoj “raspored”. Kad mi se malo više “onako živi” s Radom, Sneža izađe iz kuće… Zna ona kako da nas ostavi same. Isto tako i Rada uradi. Navikli smo se nekako. A da vam ne pričam kako mi sve blista pored dvije žene. Rada bolje kuva, Sneža pegla “ko profesionalac” i pedantna je do zla boga… Pođe mi voda na usta kad se setim Radinih sarmica…'', ispričao je.


Djece, prema Stevinim riječima, kako stvari stoje, “nema ni na vidiku”.


''Odrekli smo se toga… Za sada. To je naša zajednička stvar! U stvari, dogovor '', priča iskreno ovaj “formalni momak” objašnjavajući do detalja šta o “srećnoj porodici” misle komšije.


''Nije to njihova stvar! Da imaju para koliko i ja, i oni bi isto radili. Važno je da ženama objezbediš život kakav im treba i kakav zaslužuju… Moje dvije jabuke nema šta nemaju. Nema te haljine, minđuša, ogrlica, cipela za kojima bi zaplakale. Sve dobiju – i to na zlatnom tanjiru! Dok je tako voliće me, a pravo da vam kažem, voliću i ja njih! Šta ću, takav sam. Takvog me majka rodila. Ne kažu džabe, “ko umije, njemu dvije”, završava Steva, javlja Telegraf.

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI