Video / Djevojka s diplomom

Prekrasna i odvratna: Sramotni ispad američke ljepotice razbjesnio javnost

Mediji 17.04.15, 11:55h

Prekrasna i odvratna: Sramotni ispad američke ljepotice razbjesnio javnost
Britt McHenry, ugledna novinarka američkog sportskog kanala ESPN u samo 60 sekundi je uništila svoj ugled, a možda i nepovratno naštetila svojoj karijeri

 

 

Nakon što je 'pauk' pokupio njen auto, Britt je sve svoje frustracije degutantno ispalila kad je došla po svoje vozilo.

 

"Dušo, ja sam novinarka, je*eno ću vas tužiti za ovo", krenula je 28-godišnja Britt u svoju minutu ludila, a zaposlenica je upozorila da pripazi što priča jer se sve snima. 

 

"Zato ja imam diplomu, a ti ne. Nikad ne bih radila u rupetini poput ove. Ježi mi se koža samo što stojim ovdje", nastavila je Britt i dobila pristojan odgovor: "'Ajmo onda vas brzo riješiti." 

 

To je samo dodatno razljutilo novinarku. 

 

"Naravno, to je sve što vas zanima - kako uzeti ljudima novac bez ikakvog obrazovanja i znanja", posebno je naglasila i krenula s pričom kako ta djevojka nema mozga. 

 

"Možda bi i mene ovdje zaposlili da mi nedostaje koji zub, ha? Jer sam ja na televiziji, a ti u je*enoj prikolici. Curice, smršavi malo", rekla je McHenry i otišla... 

 

Osim što je morala platiti jer se pogrešno parkirala ispred kineskog restorana u Arlingtonu, njen ispad je ekspresno postao viralan. Stotine ljudi su je 'popljuvali' preko društvenih mreža, a i njen poslodavac je ekspresno suspendirao. Doduše, za početak na samo tjedan dana, ali McHenry je još jednom preko Twittera izvijeđala ljude koji su joj odveli auto. Doduše, ubrzo je pobrisala svoj twit i poručila. 

 

"U napetom i stresnom trenutku, rekla sam neke uvrede koje bih željela zaboraviti. Žao mi je zbog svojih postupaka i naučit ću iz ove pogreške", zaključila je.

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI