Priprema dupli album, pa dolazi u Sarajevo

Nataša Bekvalac: Ne želim se zamjeriti ni Seki, ni Maci...!

Showbizz 01.04.15, 15:21h

Nataša Bekvalac: Ne želim se zamjeriti ni Seki, ni Maci...!
Na samom početku kazala je za Express da se vratila u studio i nastavlja rad na svom novom albumu

 

Nataša Bekvalac je jedna od onih pjevačica koja je uvijek raspoložena za druženje sa medijima. No, ipak posljednjih dana nije bilo lako doći do nje. Ne zato što je izbjegavala novinare magazina Express, već što su joj porodična veselja okupirala vrijeme... Prije svega je "pobjegla" od svega i sviju i svom dečku Ljubi Jovanoviću zarekla se na vječnu ljubav. Onda su otputovali na "medeni mjesec" na Tajland a po povratku je "skakala" sa jednog na drugi rođendan... u par dana tri najvažnije osobe u njenom životu proslavile su rođendan - i sestra Kristina, i novopečeni suprug ali i ona za koju bi život dala, njena kćerka Hana.

 

Uskoro dupli album

 

A onda je Express došao na red.

 

Na samom početku kazala je za Express da se vratila u studio i nastavlja rad na svom novom albumu. Lijepa Nata je više nego zadovoljna onim što je do sada urađeno, a sve se snima u jednom od najboljih studija "Atelje Trag", sa ekipom najboljih autora. Producent cijelog albuma, pohvalila se novinarima Expressa Nataša, je njen kum, koji svira i klavijaturu u bendu. A, također, cijela ekipa muzičara koji je prate na nastupima je zadužena za svirku na ovom albumu, i to duplog albuma, koji bi trebao da izađe početkom maja.

 

A na pitanje kada stiže u Sarajevo, atraktivna plavuša nije mogla reći tačan datum.

 

- Nakon što album izađe svakako da planiram turneju, u kojem neću i ne mogu zaobići Sarajevo. To je grad u kojem imam mnogo prijatelja, gdje se uvijek lijepo provedem, a najvažnije od svega vlada neizmjerna ljubav između mene i publike - kazala nam je Nataša.

 

Kako se u najavi "Parova" često moglo čuti njeno ime, te da će u vilu ući sa svojim novim suprugom Ljubom, pitali smo je kada će se pridružiti ekipi. Također nas je zanimalo da li joj je poznato ko je sve unutra, zbivanja u kući i s kim bi se družila.

 

- Vjerujte mi da rijetko gledam televiziju. Ako i gledam to bude neki film, a rijalitije ne pratim. A štaviše nisam ni obavještena da učestvujem u nekom od njih - kazala je ona, tako potvrdivši sumnje mnogih da se produkcija služila njenim imenom, kao i to da ona nikada ne bi bila dio ovakve priče.

 

Nedavno je vaš bivši suprug dao intervju u kojem je izrekao jednu suludu rečenicu "da bi se ubio ukoliko bi vi bili dio njegove prošlosti". Vjerujete li zaista da su to njegove riječi ili su se novinari malo poigrali sa redosljedom pa to tako okrutno i nadasve glupo zvuči, jer činjenicu da ima s vama dijete ne može izbrisati?

 

- Suviše poštujem Danila, kao svog bivšeg supruga i kao Haninog tatu, tako da od mene, rekla sam to već nekome, vi i moji najbliži možete čuti samo sve najljepše. Sada i zauvijek.

 

Zašto svoj dan iz snova niste podijelili sa javnosti, a naučili ste fanove da s njima dijelite i najmanju sitnicu? I...kako se sada prezivate?

 

 - Sa mojim fanovima komuniciram preko društvenih mreža, i tu najčešće kačim slike iz raznih faza mog života. Tako da su moji pratioci imali prilike da me vide u raznim situacijama. Što se tiče mog vjenčanja, to je nešto privatno i smatram da ne treba baš sve da bude javno. Nešto valjda mogu da zadržim i za sebe. A mediji će uvijek plasirati ono što im odgovara i što će njihov list učiniti čitanijim.

 

Za mnoge ste seks bomba, postavljate standarde ukusa, no vi stalno naglašavate da to nije tako i da vam je ljepota više odmogla nego pomogla. Zašto? Možda nemate dobro ogledalo?

 

- Ljepota je relativna stvar, bitno je šta čovjek nosi u duši. Nikada nisam stavljala akcenat na svoj izgled nego na muziku, jer je to posao kojim se bavim i uživam u njemu. Sebe nikad nisam doživljavala kao seks bombu, ali svakako - hvala vam.

 

Neke vaše kolegice uživaju u skupim krpicama, druge u sportskim automobilima, treće u egzotičnim putovanjima... u čemu uživa Nataša Bekvalac?

 

 - Uživam u nekim drugim stvarima a to je moja kćerkica Hana. Uživam u vremenu provedenom sa njom i uživam kada se moja porodica i ja okupimo. To ne može da zamijeni ni skupocjene krpice, ni putovanja...

 

Bez odgovora

 

Bilo je još pitanja na koja je Express želio dobiti odgovor. Tako ih je zanimalo da li se ikada srela sa Sekom Aleksić, s kojom je ušla u "rat" nakon što je čula da su je ona i Ana Nikolić ogovarale. Također, brat Ane Nikolić prozivao je Natašu da mu je dužna nekoliko hiljada eura, te je zabranio svojoj sestri da se druži s Natašom jer, po njegovim riječima, ona nije dobar čovjek. Novinari Expressa su je pitali i kako komentariše to što je Dragan Marinković Maca nazvao najvećom glumicom jer on smatra da su njene suze u "Ami G show-u" dogovor sa Ognjenom Amidžićem.

 

Na svako od ovih pitanja bio je isti odgovor: Neću da se zamjeram bilo kome iz bilo kog razloga!

 

O Nati sve na jednom mjestu

 

Rad na novom albumu je uveliko u toku, ali je Nataša sa svojim timom poradila i na novom vidu medijske promocije. Poput većine svjetskih muzičkih zvijezda, i Nataša je sve one koji je slušaju i vole obradovala svojim oficijalnim web sajtom. Od prije par dana na jednoj web adresi, moguće je slušati audio zapise, uživati u novim fotografijama, gledati video spotove, naručiti muzička izdanja, i sve ostalo što je vezano za ovu novosadsku ljepoticu.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI