Pronađeni zastrašujući snimci

Bolničar snimao sebe kako siluje onesviještene pacijentkinje u hitnoj pomoći!

Hronika 01.04.15, 09:29h

Bolničar snimao sebe kako siluje onesviještene pacijentkinje u hitnoj pomoći!
Inspektori su pretražili njegovu kuću, gdje su našli snimak na kome se vidi kako se seksualno iživljava nad dvije žene od 18 i 35 godina, dok su ležale bez svijesti na odjeljenju za hitne slučajeve

 

 

Endru Hačinson, 29-godišnji bolničar, koji je od 2011. do 2013. radio u Bolnici Redklif, u Oksfordu (Engleska), priznao je da je snimao sebe kako siluje pacijentkinje u besvjesnom stanju na odjeljenju za hitne slučajeve.

 

On je pred Krunskim sudom u Oksfordu priznao krivicu po 27 tačaka optužnice za silovanje i voajerizam, pri čemu je među žrtvama bilo i desetogodišnjih djevojčica.


 
Hačinson je uhapšen pošto je uhvaćen da tajno snima žene i djevojčice u Rekreativnom centru Vajt hors u Abingdonu (Oksfordšir).

 

Inspektori su pretražili njegovu kuću, gdje su našli snimak na kome se vidi kako se seksualno iživljava nad dvije žene od 18 i 35 godina, dok su ležale bez svijesti na odjeljenju za hitne slučajeve.


 
Takođe su pronašli veliku količinu dečje pornografije i drugih snimaka koje je napravio svojim mobilnim telefonom, kompjutersku opremu, USB memoriju i kameru.


 
Policija je stupila u vezu sa svim žrtvama kako bi ih obavijestila da su bile žrtve silovanja i voajerizma i kako bi im se obezbijedila odgovarajuća podrška.


 
Hačinson se nalazi u pritvoru i biće osuđen 27. aprila.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI