POTPUNO GA IZBACIO IZ CIPELA

Tarik Filipović poručio kandidatu u kvizu: Uopće mi nije žao što ste ispali!

Showbizz 31.03.15, 15:21h

Tarik Filipović poručio kandidatu u kvizu: Uopće mi nije žao što ste ispali!
U HRT-ovom kvizu ‘Potjera’ jučer je nastupio 22-godišnji rizničar Mladeži HDZ-a iz Čazme, Anđelo Berković (22), a svojim nastupom razljutio je svoje suigrače, ‘lovkinju’ Moranu Zibar i voditelja Tarika Filipovića


Već u rundi brzopoteznih pitanja, Berković je uspio odgovoriti samo na jedno pitanje, te je time osvojio samo 3500 kuna. No kada mu je lovkinja ponudila nižu svotu od samo 0 kuna, Berković je ignorirao savjete svojih suigrača i odlučio se da bi radije ostao u igri i podijelio tuđu zaradu nego pokušao nešto zaraditi.

 

Usprkos njegovoj proračunatoj odluci da pokuša dobiti novac na tuđi račun, nije uspio pobjeći lovkinji čak ni s dva pitanja prednosti, a njegovo ispadanje niko osim njega nije doživio kao nešto negativno.

 

- Zbog ove nule koju ste uzeli mi je zapravo drago, rekla je lovkinja Zibar. - Ne može se tako mlad i perspektivan mladić ponašati tako defetistički, kazala mu je.

 

Tarik također nije mogao sakriti zadovoljstvo takvim razvojem događaja. - Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali. Nemojte mi zamjeriti, samo sam iskren, rekao je Tarik Filipović.

 

Preostali kandidati su, bez Berkovića, uspjeli pobijediti lovkinju te su podijelili više od 40.000 kuna.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI