Foto / Staje na ludi kamen

Udavača godine: Udaje se Emina Ganić, upoznajte sretnog mladoženju

Showbizz 31.03.15, 14:36h

Udavača godine: Udaje se Emina Ganić, upoznajte sretnog mladoženju
Emina je na svom Instagramu pohvalila vjereničkim prstenom i otkrila da se osjeća veoma uzbuđeno

 

 

Kćerka Ejupa Ganića, bivšeg predsednika i potpredsednika Federacije Bosne i Hercegovine, Emina (36) udaje se za Edisa Arifagića (36).


Kako prenose mediji, sve je spremno za, kako kažu, svadbu godine u BiH. Emina uskoro staje na ludi kamen. Njen izabranik radio je za OSCE, Ujedinjene nacije, a trenutno radi u razvojnom programu Ujedinjenih nacija.

 

emina-ganic-i-edis-arifagic


Emina je na svom Instagramu pohvalila vjereničkim prstenom i otkrila da se osjeća veoma uzbuđeno.


Podsjetimo, Emina je rođena u Americi u Čikagu, gdje je završila osnovnu i srednju školu, a potom studije u Engleskoj, u prestižnom koledžu Oksford. Odmah nakon studija 2001. godine vratila se u Sarajevo i radila je kao savjetnica specijalnog predstavnika generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH. Od 2004. godine radila je za Sarajevo film festival, piše Kurir.

 

emina-ganic-i-edis-arifagic1


Podsjetimo, Ejupova kćerka je dovođena u vezu sa britanskim glumcem Jeremyjem Ironsom. Naime, glumac je poslije boravka u Sarajevu 2012, gdje je prisustvovao Sarajevskom filmskom festivalu, otputovao u Dubrovnik, a društvo mu je pravila upravo Emina Ganić, koja je poslije rekla da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

 

vjerenicki-prsten-emina-ganic

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI