Sve je to show business

Dodatni honorari u reality showu: Za seks 2.000 eura, tuču 1.500, a svađu 500 eura

DEPO PLUS 30.03.15, 10:11h

Dodatni honorari u reality showu: Za seks 2.000 eura, tuču 1.500, a svađu 500 eura
Novac je presudan za sudjelovanje u takvom showu i to nikada nije krio niti jedan sudionik

 

Natjecatelji u realityjima osim glavne nagrade čini se mogu i dodatno zaraditi. Mediji su se u posljednje vrijeme raspisali o navodnim honorarima koje producentske kuće dodatno isplaćuju natjecateljima.

 

Glavnim akterima realityja, producenti obećavaju dodatni honorar, pa čak i pobjedu ako se razgolite, započnu svađu ili otkriju neku pikanteriju iz svog života.

 

Novac je presudan za sudjelovanje u takvom showu i to nikada nije krio niti jedan sudionik. Kako bi ih potakle na golotinju, seks, svađe, tučnjave ili na to da 'otvore dušu' pred kamerama, producenti mimo redovnih ugovora za sudjelovanje u programu obećavaju i dodatne honorare.

 

"Neko se skine besplatno, a neko dobije 500 eura. Ako započne svađu koja traje nekoliko dana, može dobiti i 1.000 eura, a ako se još i potuče, dobije 1.500 eura. Sve je to show business", rekla je za Kurir starleta i sudionica nekoliko realityja.

 

"Meni je gazda obećao 2.000 eura ako budem imao seks s jednom natjecateljicom. Ponovno sam pristao sudjelovati u realityju jer mi je još na početku pregovora rekao 'Ti si pobjednik'. I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobijedio", otkrio je istom listu muškarac koji je također sudjelovao u više realityja.

 

(Hot.hr, DEPO PROTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI