VIDEO/ Jezivi snimak egzorcizma

Crkva dozvolila televiziji da snima istjerivanje đavola, javnost užasnuta viđenim

Hronika 29.03.15, 21:52h

Crkva dozvolila televiziji da snima istjerivanje đavola, javnost užasnuta viđenim
Demon postoji. Govorimo o palome anđelu, o zastrašujućem biću koje traži propast čovjeka i koje će se pritome služiti svim mogućim zlim instrumentima, kazao je biskup uoči obreda njegovog istjerivanja

 


Luteranska crkva iz Buenos Airesa dopustila je prije nekoliko dana televizijskoj stanici Estrella Satelital, poznatoj i kao Crónica TV, da snima egzorcizam 22-godišnje djevojke predstavljene samo kao Laura.

 

Obred istjerivanja demona iz djevojke je predvodio biskup Manuel Acuna (52), koji u svojim izjavama nije ostavio prostora da je možda riječ o teško psihičko oboljeloj osobi.

 

"Demon postoji. On nije teorija, on nije nešto apstraktno, on nije metafora. On ima svoju osobnost, a stoga i strategiju. Govorimo o palome anđelu, o zastrašujućem biću koje traži propast čovjeka i koje će se pritome služiti svim mogućim zlim instrumentima", rekao je Acuna okupljenima ispred crkve, a koji su stigli kako bi pomogli molitvom.

 

Jedan je od njiih, Augustus Amador Arevalo (32), također progovorio ispred kamera i dodao kako je Laura nekoć bila dobra djevojka dok je vrag nije zaposjeo.

 

Kako bilo, nakon mučnih prizora koje je televizijska stanica prenijela u zapisu od 45 minuta, Acuna je zahvalio Bogu i izjavio da je djevojku oslobodio od nekoliko demona, prenio je Daily Mail.

 

 

 

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI