RS ubijeđena da ima mnogo dušmana

Bosić: Dodik i SNSD reorganizuju MUP i prave stranačku policiju pod krinkom borbe protiv terorizma?!

Front 28.03.15, 11:49h

Bosić: Dodik i SNSD reorganizuju MUP i prave stranačku policiju pod krinkom borbe protiv terorizma?!
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić kaže da postoje provjerene informacije da SNSD-ova vlast radi na reorganizaciji MUP Republike Srpske kako bi se napravila stranačka policija, a pokriće za njenu stvarnu namjenu bi bila borba protiv terorizma, prenosi novinska agencija Patria

 

Bosić je gostujući u emisiji „Na kraju sedmice" TV Pink BiH, kazao da bi stvarna namjena te jedinice za borbu protiv terorizma bila zaštita aktuelne vlasti.

 

„SNSD i Dodik već duže vremena prave pripremu i priču o unutrašnjim i spoljnim neprijateljima, pokušavaju opoziciju predstaviti kao neprijatelja koji sarađuje sa međunarodnom zajednicom, a potom i sa bošnjačkim strankama. Sve to, po njihovom scenariju, znači da su oni neprijatelji koji ruše Republiku Srpsku, a ako su neprijatelji koji ruše Republiku Srpsku vlast ima pravo da krenu u zaštitu RS-a", kazao je Bosić, naglašavajući da je to veoma opasna postavka.

 

On je dodao da SNSD izborom bombastičnog naziva ove jedinice, koji se veže za borbu protiv terorizma, očekuje dobijanje podrške iz vana, jer se zna da postoji strah od terorizma u Evropi i svijetu.

 

„A pod tom krinkom imate odriješene ruke znači neka takva jedinica bi mogla da prisluškuje, radi obavještajne poslove i sve ono što ne treba da rade",rekao je Bosić. - piše Patria.

 

(nap.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI