USKORO U GRADU NA DRINI

BINGO otvara svoj novi hipermarket u Goraždu i SOS Dječijim selima daruje 32.000 KM!

Biznis Klub 25.03.15, 16:43h

BINGO otvara svoj novi hipermarket u Goraždu i SOS Dječijim selima daruje 32.000 KM!
Prije svečanog presijecanja vrpce, BINGO će ovoga puta dodijeliti i ček u iznosu od 32.000,00 KM SOS Dječijim selima BiH


U petak, 27. marta, najveći tržni centar u BiH, BINGO iz Tuzle, otvara svoju 157. poslovnicu. Novi BINGO objekat smješten je u Tržnom centru Goražde, na adresi Rabite bb, a svečano otvaranje zakazano je za 14 sati.

 
U sklopu Centra, osim Hipermarketa BINGO, nalaze se i drugi sadržaji: butici "s.Oliver" i "Carpisa", trgovina "Sport Vision", apoteka, kladionica "Formula", kuglana "Brunswick", Restoran Bingo sa igraonicom, te trgovina "Deichmann" (čije će zvanično otvorenje biti u aprilu).

 
Prije svečanog presijecanja vrpce, BINGO će ovoga puta dodijeliti i ček u iznosu od 32.000,00 KM SOS Dječijim selima BiH.


Za zabavu je zadužen KUD "Azot", a svečanom događaju prisustvovat će načelnik Opštine Goražde Muhamed Ramović, premijer Bosansko-podrinjskog kantona Emir Oković, te direktor SOS Dječijih sela Alija Lapo i izvršni direktor kompanije Bingo Jasmin Osmanović.
 

Svečanosti će prisustvovati i direktorica društva Eko život iz Tuzle, Lidija Tomić, koja će ovom prilikom predstaviti projekat Zelenih otoka na području Goražda, dok će Tatjana Paunoski, ispred PR službe Binga, govoriti o programu stručnog osposobljavanja i zapošljavanja trgovaca, za koji ovoj uspješnoj bh. kompaniji podršku pružio USAID Sida GOLD projekat.

 

(DEPO PORTALO/BLIN MAGAZIN/aa)

 

BLIN
KOMENTARI