FOTO/ Zbog snažnog nevremena

Prevrnula se dva autobusa na području Livanjskog kantona, jedan bio pun učenika!

Hronika 05.03.15, 15:11h

Prevrnula se dva autobusa na području Livanjskog kantona, jedan bio pun učenika!
U mjestu Ljubunčić na putnom pravcu Čelebić - Livno jutros je oko sedam sati sletio s ceste autobus tvrtke Ćićko commerce koji je prevozio učenike. U autobusu se nalazilo dvadesetak učenika koji u nesreći nisu ozlijeđeni

 

Zbog snježnog nevremena, na području Hercegbosanske županije (Livanjski kanton ili Kanton 10) jutros su s ceste sletjela dva autobusa te jedan kombi bus, no u nezgodama nije bilo ozlijeđenih osoba.



U mjestu Ljubunčić na putnom pravcu Čelebić - Livno jutros je oko sedam sati sletio s ceste autobus tvrtke Ćićko commerce koji je prevozio učenike. U autobusu se nalazilo dvadesetak učenika koji u nesreći nisu ozlijeđeni.



Uslijed smanjene vidljivosti uzrokovane snježnom mećavom, u mjestu Bukovica na magistralnoj cesti između Tomislavgrada i Posušja dogodila prometna nezgoda u kojoj se prevrnuo autobus vlasništvo Globtoura Međugorje.



 Prema informaciji iz te putničke agencije, u autobusu koji je iz Neuma išao za Zagreb nalazilo se šest putnika te vozači i svi su prošli bez ozljeda.



 Ovu informaciju potvrdila je i tomislavgradska policija koja je izvršila očevid na mjestu događaja.



 Također, na istoj dionici puta i skoro na istom mjestu jutros je s ceste izletio i kombi bus tvrtke "Modelia" d.o.o., a u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.



Inače, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, Vlada Hercegbosanske županije odlučila je da sutra u toj županiji neće biti organizirana nastava u osnovnim i srednjim školama.



(Fena/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI