Video/ Ovo je prava istina o kraljicama cyber seksa

Peep-show, vrući chat i striptiz: One zarađuju 13 KM po minuti, a sve iz udobnosti spavaće sobe!

DEPO PLUS 05.03.15, 12:40h

Peep-show, vrući chat i striptiz: One zarađuju 13 KM po minuti, a sve iz udobnosti spavaće sobe!
Širom svijeta na hiljade žena starijih od 18 rade kod kuće za svojim kompjuterom. No one nemaju 'normalan' posao, one su tzv. 'Cam Girlz' iliti kraljice cyber-seksa. No ono što rade nije isključivo cyber-seks, već kombinacija chata, peep-showa i striptiza. Za ove žene taj posao obećava lako zarađen novac: najuspješniji modeli zarađuju oko 5 funti (13 KM) po minuti, a cijeli dan uživaju u udobnosti svoje spavaće sobe

 

 

Stotine hiljada muškaraca pak s druge strane kompjutera uživa u njihovom društvu, a od toga ih dijeli samo par klikova mišem.

 

 

Reditelj dokumentarca pod nazivom 'Cam Girlz', Sean Dunne, otkrio je drugu stranu ovog biznisa.

 

 

- Prije nego li sam krenuo snimati ovaj dokumentarac, nisam puno znao o tim 'cam djevojkama'. Mislio sam da je to nešto više divlje i loše, te kako to ne bi trebale raditi. S vremenom, kako sam istraživao o tome, moje se mišljenje promijenilo. Shvatio sam da su sve jake i neovisne žene koje uživaju u tome što rade. Želio sam ispričati njihovu priču upravo zbog predrasuda koje mnogi imaju.

 

 

- Najviše njih pronašli smo preko Twittera. Žena po imenu Sophiju Locke vodi čak Cam Mansion u Las Vegas gdje se deseci cura sastaju nekoliko puta godišnje i 'rade' u toj velikoj kući. Ona nas je pozvala da dođemo i intervjuiramo cure. Iskoristili smo priliku i snimili trailer koji je priložen u sklopu fundraising projekta na Kickstarteru. A kad smo se pojavili na Kickstarteru, cure su se počele javljati same - ispričao je Dunne koji ipak priznaje kako je granica između mašte i stvarnosti jako tanka.

 

 

- Cure priznaju da im se rijetko događa da stvar ode u krivom smjeru. Bitno je da su one nisu samo striptizete, već obične cure koje razgovaraju s mušterijama, slušaju ih, ponašaju se prijateljski i to često rade spontano, pa se zna dogoditi da stvar postane konfuzna, i za jedne i za druge. No kad ste s nekim satima na chatu događa se upravo to - uključe se i emocije. Također, ni korisnici njihovih usluga nisu svi čudaci. Neki imaju čudno radno vrijeme ili su u vezi na daljinu... Milion je razloga zašto su tu. Bitno je da cure nad svime imaju popriličnu kontrolu - kazao je Dunne pa zaključio: - Bez obzira na neka loša iskustva, ipak mislim da je ovo još uvijek najsigurniji način zarade u porno biznisu.

 

Dunne, kao i ostale djevojke vjeruju da će na scenu uskoro stupiti hologrami pri čemu curu koju ste izabrali nećete gledati preko ekrana već će 'biti' u vašoj sobi.

 

- Razvijaju se i uređaji kojima možete simulirati seks s curom preko web kamere. To je odlična stvar. Ne mislim da će to udaljiti ljude u stvarnom životu. Optimističan sam kad je u pitanju budućnost. Volim sve što je novo i što na neki način druge plaši. Naučili smo živjeti sa strojevima, samo ćemo s time živjeti sve više i više - zaključio je autor dokumentarca.

 

 

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI