Saslušana Teodora Viktorović, unuka slavnog glumca iz 'Boljeg života'

Beogradska glumica priznala dvostruko ubistvo satarom: 'Majka me cijeli život vrijeđala, baka ništa nije kriva!'

Hronika 05.03.15, 09:11h

Beogradska glumica priznala dvostruko ubistvo satarom: 'Majka me cijeli život vrijeđala, baka ništa nije kriva!'
Osumnjičena izjavila da joj je tog jutra 'pukao film' zbog majke Ljiljane Đukić, ali da se kaje, a naročito zato što je ubila baku Ivanku

 


Glumica Teodora Viktorović (39) priznala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da je u stanu u Mileševskoj ulici satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je rekla da ju je majka Ljiljana cijelog života kinjila, vrijeđala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila!

 

Sve vrijeme plakala

 

- Kajem se, teško mi je, naročito zbog bake! Ona nije bila ništa kriva - izjavila je, kako Kurir nezvanično saznaje, Teodora Viktorović na saslušanju, tokom kojeg je neprekidno plakala.

 

Teodora, koja je mučki ubila dvije žene satarom, rekla je da se veče uoči zločina posvađala s majkom. Ujutru je njen muž Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u obdanište, a ona je ustala da podgrije mlijeko za mlađe dijete. Tada je, kako je rekla, majka iz kreveta počela da viče na nju jer ju je probudila.

 

- Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta - opisala je ona stravičan zločin.

 

Zbog čega je krvavi pir nastavila i na isti način ubila i baku Ivanku, koja je spavala u drugoj sobi, nije mogla da objasni. Kako je navela, kad je shvatila šta se dogodilo, uzela je sataru i zatvorila se u kupatilo, gdje je ispila veliku količinu alkohola i lijekova.

 

Tokom saslušanja, na koje je privedena sa Vojno-medicinske akademije (VMA), Teodora Viktorović je izjavila i da njen suprug, koji je uhapšen zajedno s njom, nije bio u stanu kad je počinila dvostruko ubistvo.

 

Borislav Stamenkov, koji je saslušan poslije nje, potvrdio je da o zločinu ne zna ništa i da je tog jutra, pošto je odveo dijete u vrtić, ponovo legao u krevet.

 

Probudila ga vriska

 

- Probudila me je Teodorina vriska. Vikala mi je: „Sve sam ih pobila, zovi policiju!“ Kad sam ušao u dnevnu sobu, video sam krvavu Ljiljanu - ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Borislav Stamenkov, koji nije znao da objasni kad se zločin dogodio.

 

Teodori Viktorović određen je pritvor do 30 dana, dok je njen suprug pušten da se brani sa slobode.

 

Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“.

 

Olivera Viktorović Đurašković
ZBOG DJECE SAM PREKINULA KONTAKT S NJOM

 

Glumica Olivera Viktorović Đurašković, Teodorina tetka, kaže da s njom nije u kontaktu od 16. decembra 2006.

 

- Pre toga sam joj dosta pomagala i trudila se da joj nađem posao, ali tada sam prekinula svaki kontakt kako bih zaštitila svoju decu. Mnogo mi je teško... Ona je imala problema, a nisam želela više da kontaktiram s njom jer sam videla da nema svrhe - kroz suze je za Kurir rekla Olivera.

 

Radio u „Pevaj, brate“
VASIĆ: NE POZNAJEM GA

Kako nezvanično saznaje Kurir, veče uoči zločina Stamenkov je bio u Novom Sadu, gdje je radio rasvetu za predstavu „Pevaj, brate“. Jedan od glumaca iz ove predstave Milan Vasić, međutim, kaže da ne poznaje Vasića.


- Taj čovek je bio s nama? Ne znam ko je to, ne poznajem ga. Nije naš radnik, mi imamo najbolje radnike na svetu - rekao je za Kurir Vasić.

 

 

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI