FOTO/ E OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Beyonce i Cindy bez photoshopa su vas šokirale: J. Lo će vas bukvalno ostaviti bez riječi!

Showbizz 04.03.15, 15:23h

Beyonce i Cindy bez photoshopa su vas šokirale: J. Lo će vas bukvalno ostaviti bez riječi!
Neobrađene fotografije svjetskih zvijezda više nisu novina na internetu, svaki dan donese po neku 'prirodnu' ljepoticu. Na red je došla Jennifer Lopez. I kao posljednja u nizu nefotošopiranih zvijezdi, pjevačica je donijela najveće iznenađenje

Za razliku od Cindy Crawford, koja je svojim tijelom i otkrivanjem mana izazvala nevjericu fanova, i Beyonce, koja je bez šminke neprepoznatljiva. Jennifer Lopez je u ovakvom izdanju uspjela da izazove pozitivne komentare. Fotofrafija je dio kampanje poznate kozmetičke kuće.

 

j-lo

 

J.L.O. je bez fotošopa izgleda malo umornije i bucmastije nego na fotografijama koje ova kompjuterska aplikacija dotera do savršenstva, ali ipak i ovako neobrađena Jennifer izgleda lijepo.

 

Dobar ten i negovana koža su zaista njeni kvaliteti.

 

" Bože, stvarno je prelijepa! "J. Lo je seksi", "I ja želim takvo tijelo u 45. godini!", "Jedina razlika između fotošopiranih i nefotošopiranih fotografija je u tome što ovdje izgleda kao žena koja ima više od 40 godina, a  koja se super drži, a ne kao žena u srednjim tridesetim", samo su neki od komentara.

 

J. Lo može da uživa u ovako lijepim kritikama. Kako se vama muzička diva sviđa potpuno prirodna?

 

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI