Tragedija kod Gruda

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo 11-godišnji dječak

Hronika 04.03.15, 12:14h

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo 11-godišnji dječak
U prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u mjestu Sovići - Bobanova Draga, općina Grude smrtno je stradao 11-ogodišnjak, potvrđeno je Feni iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije

 



 U nesreći su dvije osobe zadobile ozljede za sada neutvrđenog stupnja, a na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta.



 Očevidom je utvrđeno da se magistralnom cestom M6 iz smjera Gorice u smjeru Gruda kretalo vozilo "nissan" tip Patrol, bh registarskih oznaka kojim je upravljala S.P. (51) iz Gruda, a iz suprotnog smjera kretalo se vozilo marke "daimlerchraisler" tip A-170, bh registarskih oznaka kojim je upravljao M.R. (21) iz Gruda i u kojem se kao suvozač nalazio 11-ogodišnji dječak iz Sovića.



 U navedeno vrijeme, iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do sudara dva vozila pri čemu je 11-ogodišnji dječak zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo podlegao, dok su vozačica "nissana" i vozač "daimlerchraislera" zadobili ozljede za sada neutvrđenog stupnja te su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezeni u SKB Mostar gdje su hospitalizirani.



 Odluku o daljnjim istražnim radnjama donijet će postupajući županijski tužitelj.


 Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Grude.

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI