Detalji stravičnog zločina u centru Beograda

Unuka slavnog glumca iz 'Boljeg života' ubila majku i baku satarom: Nadrogirana počinila masakr

Hronika 03.03.15, 09:32h

Unuka slavnog glumca iz 'Boljeg života' ubila majku i baku satarom: Nadrogirana počinila masakr
Teodora Viktorović, čiji je djed glumio u „Boljem životu“, uhapšena zbog sumnje da je satarom usmrtila majku Ljilju i baku Ivanku. Priveden i njen suprug Branislav Stamenkov

 

 

Teodora Viktorović (39), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, uhapšena je zbog sumnje da je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu u Mileševskoj ulici u kojem se nalazila i njena šestomesečna kćerka!

 

Policija je uhapsila i njenog nevjenčanog supruga Branislava Stamenkova (39), čija uloga u ovom zločinu tek treba da se ispita, jer je i on bio u stanu u vrijeme zločina. Teodora je odvezena u teškom stanju na VMA jer je bila predozirana alkoholom i lijekovima.

 

Sumnjiv i suprug

 

Porodična tragedija dogodila se juče oko 10.30 u stanu u centru Beograda.

 

- Kada je policija došla, zatekla je stravičan prizor. Teodora je bila u nervnom rastrojstvu. Bila je pijana i popila je veliku količinu sedativa. Njena baba i majka su pronađene u krevetu, pa se vjeruje da su ubijene dok su spavale. Satara kojom je zločin izvršen pronađena je u kupatilu. U isto vrijeme, u drugoj sobi je bila njena beba, dok je stariji sin bio u vrtiću - kaže izvor iz istrage i dodaje:


- Policiju je zvao Teodorin suprug Branislav, koji je rekao da je u stanu izbila tuča. On je takođe uhapšen kako bi se utvrdilo da li je i on umiješan u ovo dvostruko ubistvo. Sa mjesta zločina uzeti su uzorci svih tragova čijom će detaljnom analizom biti utvrđeno ko je usmrtio Ljiljanu i Ivanku.

 

Poslije uviđaja koji je trajao nekoliko sati, Teodorinu djecu odveli su zaposleni iz Centra za socijalni rad. Komšije kažu da su poznavali Ivanku, kojoj je muž bio vojno lice, i Ljilju, bivšu suprugu Olivera Viktorovića, sina glumca Mihajla Viktorovića. Za Teodoru navode da je sa Stamenkovim u vanbračnoj vezi nekoliko godina, da imaju trogodišnjeg sina, a u avgustu su dobili i kćerkicu.

 

- Njih četvoro i dvoje djece živjeli su u stanu od 50 kvadratnih metara. Teodora je bila dobra žena, ali kad popije nismo mogli da je prepoznamo. Ranije je koristila narkotike. Povremeno se čula buka iz njihovog stana - priča komšinica.

 

Jedna od Ivankinih prijateljica ističe da je Teodora bila nervni bolesnik.

 

 

- Ivanka i Ljilja su vjerovale da će se stvari srediti jednog dana. Eto, prije šest mjeseci je dobila i djevojčicu - kaže jedna od Ivankinih prijateljica.

 

Problem sa drogom

 

Ljiljanin drug kaže da se ona od Olivera razvela odavno i da je on kasnije preminuo.

 

- Znao sam Olivera. Nakon razvoda mi se žalio da se Teodora drogirala. Ljilja je radila kao producent, bila je i na RTS, a nedavno je otišla je u penziju - kaže naš sagovornik.

 

Posao
PRODAJE NAKIT PREKO FEJSA, MUŽ RADI U POZORIŠTU

 

Komšije kažu da se Teodora bavila izradom nakita od poludragog kamenja, koji je reklamirala na Facebooku, dok su supruga Branislava Stamenkova viđali kako ide na posao u jedno beogradsko pozorište.

 

Alkohol i lijekovi
IMALA 3,5 PROMILA ALKOHOLA

 

Teodora Viktorović imala je poslije zločina oko 3,5 promila alkohola u krvi i nije bila sposobna da odgovara na pitanja. Na VMA je ustanovljeno da je koristila tablete i alkohol.


- Ona je svjesna i njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno - rekli su ljekari.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI