Potresna ispovijest pjevačice

Tina Ivanović o raku dojke: Kada su me zvali da se vratim u bolnicu, odsjekla sam se...

Showbizz 28.02.15, 20:35h

Tina Ivanović o raku dojke: Kada su me zvali da se vratim u bolnicu, odsjekla sam se...
Pročitajte kroz šta je prolazila pjevačica Tina Ivanović tokom borbe s opakom bolešću

 

 

Sve mi se srušilo u trenutku, otkazala sam sve nastupe i snimanje novog albuma. Muka mi je da se podsjećam svega toga, pola sam i zaboravila, govori pevačica.



Tina Ivanović imala je strah od smrti u oktobru mjesecu kada joj je otkriveno da ima rak dojke. Ta agonija trajala je dugo, a danas kada se sve završilo pjevačica je odlučila da ispriča javno svoju ispovijest.

 

"Prvo bih upozorila sve žene da vrše samokontrolu grudi. Moj suprug je razgovarao telefonom sa svojim drugom i pričali su o raznim bolestima. On je rekao da žene moraju da se samokontrolišu i ja sam posle toga odlučila da uradim samokontrolu, bukvalno iz dosade", započela je Tina svoju ispovijest.

 

"Napipala sam 3 uvećane limfne žlijezde. Sutradan sam odmah završila na onkologiji i krenula su razna ispitivanja. Prvo su sumnjali na rak limfnih ćelija, međutim na skeneru su otkrli promjene na dojci", govori pjevačica a onda nastavlja priču kako je počela prava agonija.

 


"Kada su me zvali da se vratim u bolnicu, odsjekla sam se. Doktor je pregledao sve rezultate i otkrili su mi uvećane žlijezde vrata. Bili su sigurni da je zloćudni tumor dojke i da je metastazirao. U decembru je uslijedila prva operacija, vađenje limfnih žlijezda koje su poslate na biopsiju. Nisam bila ni živa ni mrtva to vrijeme. Doktor je rekao mom mužu Zvezdanu da misli da je zloćudan. On meni to nije smio da kaže tako da vjerujem da mu je u tom trenutku bilo gore nego meni."

 

Dok su čekali rezultate operacije, porodica je bila uz pjevačicu i pomagala joj da se spremi za nadolazeće teške trenutke jer su ljekari rekli da će zbog navodne metastaze morati prvo da ide na terapiju hemoterapije pa tek onda na narednu operaciju.

 

"Na internetu smo tražili razne alternativne lijekove. Jačala sam svoj organizam jer su mislili da ću morati na hemoterapiju. Sve mi se srušilo u trenutku, otkazala sam sve nastupe i snimanje novog albuma. Muka mi je da se podsjećam svega toga, pola sam i zaboravila. A onda se jedno jutro budim i stižu mi rezultati koji pokazuju da je tumor dobroćudan. Ja ne znam da li sam psihom nešto uradila ili šta je u pitanju", govori Tina, ali ni tu nije kraj njenih najtežih trenutaka.

 

"Meni se cijeli svijet srušio kada mi je ljekar prije rezultata rekao da je najvjerovatnije zloćudni ali da mi on daje garanciju 30 godina i da se sve to uspješno riješi, ali da moram imati vjere u ljekare. Druga operacija bila je 5. februara i tada su mi operisali dojku i sve što je trebalo da se očisti, očišćeno je. U ponedeljak su stigli konačni rezultati i dobro je", priča pjevačica i dodaje savjet za sve žene i to iz svog ličnog iskustva.

 

"Što se na vrijeme otkrije, to se i liječi. Zato žene, sutra odmah kod lekara!"

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI