Jednostavno neodoljivi

Ko su gastroseksualci i zašto su žene njima opčinjene? Evo šta je ideal modernog muškarca

Lifestyle 27.02.15, 08:09h

Ko su gastroseksualci i zašto su žene njima opčinjene? Evo šta je ideal modernog muškarca
Sve se više muškaraca odlično snalazi u kuhinji, i ne stide se to priznati. Znaju, naime, da će im umijeće pokazano u kuhinji olakšati put do ženskog srca. Ovi, moderni muškarci, dobili su i naziv gastroseksualci, jer znaju da je kuhanje važan faktor u zavođenju

 

Jedno britansko istraživanje pokazalo je da žene, osim društvenog statusa, izgleda i smisla za humor, visoko vrednuju i partnerove kulinarske sposobnosti.

 

Skoro polovica ispitanih žena rekla je da je mnogo privlačniji muškarac koji se snalazi u kuhinji. Znaju li muškarci za to?

 

Izgleda da znaju, jer sve manje njih bježi od kuhače ili, da budemo precizni, čak 66 posto njih pomaže svojim ljepšim polovicama u kuhinji.

 

Rezultati istraživanja, koje je provela tvrtka "PurAsia", pokazuju da svaka druga žena smatra kako snalaženje u kuhinji čini muškarca privlačnim, te da svaki peti muškarac starosti od 18. do 34. godine kuha samo kako bi se dokopao kreveta žene koja ga privlači.

 

I, dok žene kuhanje doživljavaju kao obvezu, za muškarce je ono zabava, hobi i strast.

 

Poprilična zasluga za to može se pripisati slavnim suvremenim kuharima koji su pripremi hrane posvetili život, pretočili je u zabavne TV emisije i učinili da je doživimo kao muževnu i kreativnu vještinu.

 

(portaloko.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI