Najluđa zabava u Sarajevu

DEPO Portal izvukao sretne dobitnike gratis ulaznica za koncert Kultur Shocka

Zabava 24.02.15, 15:53h

DEPO Portal izvukao sretne dobitnike gratis ulaznica za koncert Kultur Shocka
DEPO Portal je u sklopu nagradne igre na našoj Facebook stranici izvukao svoja četiri najsretnija čitatelja, kojima poklanjamo po dvije ulaznice za koncert Kultur Shocka u Sarajevu

 

Bend iz Seattlea koji predvodi Sarajlija Srđan Jevđević u bh. prijestolnicu stiže u sklopu velike evropske turneje 'The IX Circles of Europe', na kojoj će predstaviti novi album, nazvan prema rednom broju do sada izdatih albuma - IX. Grupa 'Kultur Shock' će pored predstavljanja novog albuma, uz već tradicionalno dobru zabavu, publici pružiti užitak i u svojim ranijim uratcima, čije postojanje seže godovo dvadeset godina u prošlost.


Ulaznice za koncert, koji će biti održan 28. februara u sarajevskom Domu mladih, nalaze se u prodaji po cijeni od 15 KM, a mogu se kupiti na platou Skenderija, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.


No, DEPO Portal je za svoje FB fanove organizovao nagradnu igru, u kojoj smo četiri najsretnija čitatelja nagradili sa po dvije gratis ulaznice za ovu najluđu zabavu u gradu.

 

Dobitnici po dvije gratis ulaznice su:

 

- Aida Kos Jamakovic

- Leila Sijakovic

- Slavko Klisura

-  Emina Šibbi Smaka

 

Ulaznice možete preuzeti u četvrtak i petak (26. i 27. februara) od 10 do 15 sati u redakciji DEPO Portala u Centru za djecu i mlade Novo Sarajevo na Grbavici (Kemala Kapetanovića 17) uz predočenje nekog od ličnih dokumenata.

 

Želimo vam lijep provod, a ostalim učesnicima nagradne igre više sreće drugi put!

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI