VIDEO/ Dragan Marinković Maca

'Suze Nataše Bekvalac su dogovorene! Zbog ovih koji plaču na TV-u ne bih volio imati kćerku'

Showbizz 01.02.15, 19:51h

'Suze Nataše Bekvalac su dogovorene! Zbog ovih koji plaču na TV-u ne bih volio imati kćerku'
Dragan Marinković kaže da je pjevačicin plač u emisiji „Amidži šou“ poslije razvoda od Dače Ikodinovića smišljen prije snimanja

 


Četiri godine je trebalo da prođe da bi Dragan Marinković Maca javno otkrio ono o čemu se dugo pričalo po kuloarima - da su suze Nataše Bekvalac u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je gostovala posle razvoda od Danila Ikodinovića, bile lažne.

 

Glumac i član žirija Pinkovog šou-programa „Audicija“ u intervjuu za Svet rekao je da je njen plač u toku emitovanja snimka s njenog vjenčanja s vaterpolistom dogovoren prije snimanja emisije, u kojoj je i on gostovao, pa je imao priliku da vidi scenario. Možda bi i dalje čuvao tu tajnu, ali je to uzeo kao razlog zbog čega ne želi da ima žensko dijete?! Usput je pomenuo i Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević.

 

U košuljici sve piše

 

- Ne bih volio da imam kćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 sati - Nataša plače, 22.17 sati - Nataša izlazi iz studija, 22.18 sati - Maca ulazi. Pa kad sam mu je.ao mater. Kad mi je uvalio ku.ac, pa mene mama zove i kaže: „Kako će, ba, biti takav džukac?“ Sve dogovoreno, one njene suze krokodilske. Pitaj njega, pa pi.ka ako slaže. Eto brke neka dođe preda mnom i kaže. Eto, kako da kćerku imam pored svih tih Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide - rekao je Marinković, prenosi Kurir.

 

Suze pop zvijezde tokom razgovora o razvodu s Danilom Ikodinovićem izazvale su burne reakcije u javnosti, a bilo je i onih koji su sumnjali u njenu iskrenost. Vjerovali su da je sve to dobra gluma. Ognjen ju je tad branio, ali je sada Maca raskrinkao pjevačicu.

 

- Suludo je što se u javnosti uopšte spekuliše o tome da je žena koja proživljava tako nešto spremna da glumi radi prostora u medijima. Natašine suze bile su prave, i to nije ništa nenormalno za nekoga ko priča o razvodu. Svi su imali prilike da vide jedan realan i emotivan tok šou, u kojem je Nataša pričala o nečemu što nije retka pojava u životu svih ljudi - rekao je Ognjen nakon emitovanja njegove emisije koja je zabilježila rekordnu gledanost pošto je to bilo Natino prvo javno pojavljivanje nakon razvoda.

 

 

Neozbiljan

 

Novinari Kurira pozvali su Amidžića, koji je poručio da Macu ne treba da shvatimo ozbiljno.

 

- Mislim da se Maca samo šalio. Pozvaću ga u emisiju da porazgovaramo o tome - kaže Amidžić.

 

Do komentara Nataše Bekvalac nisu uspjeli da dođu, jer se trenutno nalazi na odmoru na Tajlandu i mobilni telefon joj je nedostupan.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI