VIDEO/ Hoda sa staricama

Moja neobična ovisnost: Imam 31 godinu i obožavam žene starije od 60 godina...

Lifestyle 31.01.15, 18:42h

Moja neobična ovisnost: Imam 31 godinu i obožavam žene starije od 60 godina...
- Volim zubne proteze, a neke žene su zbog njih nesigurne u sebe. Dame, vjerujte kada vam kažem - recite svom muškarcu da ih nosite, to ga neće odbiti od vas. Naprotiv, kada mu se nasmiješite, nasmiješit će se i njegove hlače - poručio je mladić s neobičnom ovisnošću

 

Amerikanac Kyle Jones (31) gostovao je u emisiji 'Moja neobična ovisnost' gdje je progovorio o svojoj sklonosti prema ženama starijima od 60 godina te je priznao kako je njegova najstarija djevojka imala čak 91. godinu.

 

- Volim sve povezano sa starijim ženama. Njihov miris, osjećaj kada ih diram ali i njihov način razmišljanja - rekao je Kyle na početku emisije pa je otkrio i neke bizarne razloge zbog kojih hoda sa starijim gospođama.

 

- Volim zubne proteze, a neke žene su zbog njih nesigurne u sebe. Dame, vjerujte kada vam kažem - recite svom muškarcu da ih nosite, to ga neće odbiti od vas. Naprotiv, kada mu se nasmiješite, nasmiješit će se i njegove hlače - poručio je mladić s neobičnom ovisnošću.

 

 

Privlačnost oprema starijim ženama otkrio je dok je pohađao šesti razred. Tada se zaljubio u svoju profesoricu koja je imala 65 godina.

 

- Najviše me napali sijeda kosa. U šestom razredu mi je predavala profesorica s takvom kosom. Bila je krupna i prelijepa - rekao je Kyle.

 

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI