Foto/ Čini se da imamo prelijepu kandidatkinju

Sanela Jenkins: Ako se uhvatim u koštac sa politikom, idem do kraja i bit ću predsjednica!

Showbizz 31.01.15, 14:34h

Sanela Jenkins: Ako se uhvatim u koštac sa politikom, idem do kraja i bit ću predsjednica!
Ona je najpoznatija Bosanka na svijetu, pripadnica je jet seta, druži se sa zvijezdama, ali i nesebično pomaže onima kojima je pomoć potrebna - piše jutarnji.hr

 

Sanela Diana Jenkins najpoznatija je Bosanka na svijetu. Nedavno je izjavila kako razmišlja o tome da se kandidira za predsjednicu Bosne i Hercegovine.

Za magazin 'Gracija' objasnila je svoju izjavu, 'Politika može biti moj novi izazov. Bilo je i takvih razmišljanja i razgovora s prijateljima, ali izbori su bili nedavno pa ćemo pratiti događanja u iduće četiri godine. Politika meni ne treba da bih doživela nešto što već nisam. Ako ocjenim da mogu dati dodatni doprinos svojim kontaktima, znanjem i iskustvom, onda može biti jedna od opcija. A ako se budem hvatala u koštac s politikom, onda idem do kraja, a na kraju je predsednik'. - skromno je rekla ova ljepotica.

 

 

jenkins-sanela-2

 

Sanela Diana Jenkins rođena je u Sarajevu kao Sanela Ćatić, tamo je odrasla i završila ekonomski fakultet. Nakon izbijanja rata u BiH seli se u Hrvatsku a nakon toga odlazi u London i otvara kompaniju za izradu kupaćih kostima.


Upoznaje 300 milijuna funti 'teškog' bankara Rodgera Jenkinsa i udaje se za njega. S vremenom otvara sve više vrlo uspješnih kompanija a većinu novca troši u filantropske svrhe. 
2009. izdala je knjigu 'Room 23' koja sadržava portrete mnogih slavnih ličnosti. Od tada je obavezan dio svjetksog jet seta.


Najbolji prijatelju su joj Elton John, Cindy Crawford i Kid Rock. Odmore provodi s Georgeom Clooneyjem i Madonninim bivšim mužem Guyem Richijem.


Kada se prije tri godine rastala od supruga, mediji su njihov razvod proglasili 'najprijateljskijim'. Od njega je dobila polovicu bogatsva, točnije 150 milijuna funti. S tim kapitalom postala je jedna od 500 najbogatijih osoba Velike Britanije. Ipak, ostali su jako dobri prijatelji, na kraju krajeva imaju i dvoje djece.


Već dugo privlači pažnju humanitarnim radom kako u Bosni i Hercegovini tako i diljem svijeta.


Ako se Sanela kadidira za predsjednicu naša će Kolinda dobiti opaku konkurenciju!

 

(dnevnik.hr,  DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI