Toplo, vruće, gori...

Budite taj sa kojime će žena seks pamtiti do kraja života!

Lifestyle 29.01.15, 21:04h

Budite taj sa kojime će žena seks pamtiti do kraja života!
Ne postoji samo jedan ključ koji vodi kroz vrata fenomenalnog seksa; tu mora da se nađu privlačnost, iščekivanje, pravo mjesto, efekat iznenađenja...



Budite negdje gde vas mogu uhvatiti


Sve žene su pomalo nastrane, i sve su egzibicionisti negdje duboko u duši. Banite joj u kancelariju, zaključajte vrata i videt ćete u kakvu zvijer će se pretvoriti! Seks u šumi, pored rijeke ili noću na napuštenom stajalištu pored prometnog puta - sve će to za nju biti avantura. Ne, ne želi ona da vas neko gleda, ali želi da postoji rizik, želi adrenalin i uzbuđenje što seks čini vrelijim. A uz to, ona dobija sočnu tajnu koju samo vas dvoje dijelite.



Igrajte se s njenim klitorisom


Iako to nerado priznaju, žene vole oralni seks jednako kao muškarci. Ako ne i više. Njen klitoris je vaše igrlaište. Posle nježnih poljubaca, lagano kružite jezikom po njemu. Budite strpljivi. Neka vaše usne prekrivaju veliku površinu njenih usmina. Kad vam partnerka pruži dovoljno signala da je blizu vrhunca, usporite i odložite joj orgazam. Takvu igru će zauvijek pamtiti. 



Ako je otvorena za nove ideje, predložite trojku


Počnite sa suptilnim nagovještajima, pustite neku komediju u kojoj postoji takva scena, i dok film ide, pitajte je da li bi probala. Ako odgovori sa da, uboli ste premiju. Djevojku ćete vi morati da nađete, i mora da bude super-zgodna, ali kad dođe, po izrazu lica svoje djevojke ćete shvatiti da ona to želi možda i više od vas. zamislite samo sve opcije koje se otvaraju! Samo, nemojte zaboraviti da postavite granice, i ni slučajno je nemojte zapostaviti jednom kad zabava počne!



Savijte je preko stola i podignite joj suknju


Nakon romantične večere ona će otići da opere sudove i sredi sve u kuhinji, ali vjerujte nam, želet će da je prekinete. Priđite joj sa leđa, podignite joj suknju i recite koliko je želite. U tom trenutku, ona će biti kao glina u vašim rukama! 

 

(nadlanu.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI