VIDEO/ Vanredno izdanje 'Pinkovih zvezda'

Povrijedila ga: Ceca rasplakala Miroslava Ilića!

Zabava 27.01.15, 16:29h

Povrijedila ga: Ceca rasplakala Miroslava Ilića!
Poznato je da se članovi petočlanog žirija u šou "Pinkove zvezde" često svađaju, a surovost Svetlane Cece Ražnatović iznenadiće mnoge, ali najviše njenog kolegu Miroslava Ilića koji će zbog njenih riječi zaplakati

 

U srijedu u 28. januara od 21h na televiziji biće emitovana vanredna emisija šoua "Pinkove zvezde" u kojoj će novu šansu dobiti još 20 kandidata, a pored sjajnih takmičara prvi put će se dogoditi da jedan od članova žirija pusti suzu.

 

Naime, poznato je da se članovi petočlanog žirija u šou "Pinkove zvezde" često svađaju, a surovost Svetlane Cece Ražnatović iznenadiće mnoge, ali najviše njenog kolegu Miroslava Ilića koji će zbog njenih riječi zaplakati.

 

miroslav-ilic

 

"Ja i Miroslav se nikako ne slažemo, to je neverovatno", rekla je Ceca, dok je Miroslav zbog ovakvog komentara zaplakao. Marina Tucaković je pokušala da utješi poznatog pjevača, tako što mu je obećala čokoladicu ukoliko se bude smirio. Naravno, riječ je samo o šali.

 

Podsjećamo, drugi krug takmičenja počinje u subotu 30. januara od 21 sat na TV Pink, kada će biti emitovana baražna emisija u kojoj će od 30 kandidata biti izabrano 20 najtalentovanijih.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI