Foto i video/ Pripazite na puls dok ih gledate

Zavirite u izluđujuća poprsja zbog kojih su se cenzurisali spotovi!

Showbizz 27.01.15, 13:02h

Zavirite u izluđujuća poprsja zbog kojih su se cenzurisali spotovi!
Ovi seksi simboli i danas plijene nekom posebnom energijom


 

Samantha Fox i Sabrina Salerno obilježile su osamdesete godine instant hitovima i velikim grudima. Ovi seks simboli i danas plijene nekom posebnom energijom.  Samanta Fox (49), britanska pop pjevačica i fotomodel, preko noći je postala senzacija i to zbog fotografije u toplesu koja se pojavila na trećoj strani britanskog magazina "San".

 

Visoka samo 153 centimetra Samantha nije mogla da ostvari veći uspjeh u modi, pa se okrenula muzici, pa je  1986. izdala je sing "Touch me", a dvije godine nakon toga ostvarila je veliki uspjeh pesmom, koja se i danas rado pušta, "I wanna Have some fun".

 

samantha-fox

 

Samantha je umela da se zabavi, kao i njena publika, a ona ni danas ne odustaje od muzike, miks pjesama "Watching You, Watching Me" objavila je 2002. godine, 2005. je predstavila "Angel with an Attitude", a 2009. izdala album  "Greatest Hits".

 

pjevacica

 

Sabrina Salerno (47), iitalijanska pevačica, glumica, model i producent, pjevala je 1987. godine veliki hit "Boys" i sa sobom donela pravu eksploziju seksepila.  Sabrina je iste godine proglašena za najbolju evropsku pjevačicu. Za pjesmu "Boys" je snimljen i čuveni spot u bazenu, koji je nekoliko puta cenzurisan zbog Sabrininih velikih grudi.

 

 

sabrina-salerno

 

 

Izdala je desetak albuma, od kojih je poslednji "Erase/Rewind Official Remix", objavljen 2008. godine, kao i veći broj singlova.

 

Lepa Italijanka je je ostvarila i nekoliko zapaženih uloga u nekoliko filmova i serija.

 

 

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI