Foto / Švaleracija mu došla glave

Nestašni pjevač: Gileta ostavila zaručnica jer je prevario s Bugarkom

Showbizz 27.01.15, 08:30h

Nestašni pjevač: Gileta ostavila zaručnica jer je prevario s Bugarkom
Jašarspahić u Čikagu upoznao jednu Bugarku koja mu se dopala, a za to je saznala Ena, pa više ne želi da čuje za njega.

 


Amara Gileta Jašarspahića ostavila je zaručnica Ena Sarajlić jer je na američkoj turneji prevario s jednom Bugarkom, saznaje Kurir.


Pobjednik pretposljednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“ započeo je vezu sa strankinjom misleći da to niko neće saznati. Međutim, njihova zajednička fotografija koju je ona postavila na društvene mreže izazvala je opštu pometnju jer je došla do Ene. 

 

amar-jasarspahic-gile-i-djevojka-ena-sarajic


Čim je otkrila da joj zaručnik nije vjeran, pozvala ga je tražeći objašnjenje. Kap koja je prelila čašu jeste njegovo priznanje da mu ona nije jedina. Ena nije htjela da pređe preko toga i odmah je stavila tačku na njihovu vezu. S raskidom su pali u vodu i njihovi planovi o vjenčanju.


- Gile se u posljednje vrijeme udaljio od Ene. Često su se svađali. Smetalo mu je što mu je ona prigovarala kad god je išao da radi i bez potrebe je pravila ljubomorne scene. Kad je otišao u Ameriku na jednomjesečnu turneju, u Čikagu je upoznao jednu Bugarku. S njom provodi slobodno vrijeme i lijepo mu je u njenom društvu - rekao je izvor Kurira i dodao da će pjevač ostati u kontaktu s Bugarkom i kad se vrati u BiH.

 

gile-i-bugarka


Ena, koja je prije nekoliko mjeseci izgubila blizance, njega krivi za pobačaj jer nije bio pored nje u najkritičnijem periodu.


- Sarajlić ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila bebe i smatra da je Amar kriv jer mu je posao bio bitniji od njihove veze, koja je bila na korak do braka - završava izvor Kurira.


Pozvali su i Gileta:


- Tačno je da sam upoznao jednu finu djevojku i, nažalost, nisam više s Enom. Bilo je lijepo dok je trajalo - izjavio je Gile za Kurir.

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI