EVO ŠTA KAŽE HOROSKOP

A ko je bolji u krevetu, Lavice ili Djevice?

Lifestyle 26.01.15, 18:43h

A ko je bolji u krevetu, Lavice ili Djevice?
Za svakog od nas postoji neko ko će na savršen način odgovoriti našim emotivnim i seksualnim potrebama, pitanje je samo kako pronaći pravu osobu. Ako ne znate kako da nađete kompatibilnog ljubavnika, horoskop može da pomogne

Svaki horoskopski znak ima neke osobine koje ga čine privlačnim i neodoljivim, i ako mu pristupimo na pravi način, otvorićemo skrivene potencijale strasti koji će nas vinuti u nebo.

Važno je samo prepoznati osobenosti znaka. Kod nekih je strast veoma izražena i vidljiva na površini, dok kod drugih treba biti uporan i strpljiv, kopati duboko ispod površine kako bi skrivene strasti izašle na videlo.

Lav i Devica su, moglo bi se reći, dva potpuno suprotna znaka po tom pitanju, pa ne treba biti brzoplet u donošenju zaključaka da li su u seksu bolje Lavice ili Device.

Evo do čega su došli Astrolozi:

 

LAVICE

Privlačnost je kod Lavica veoma izražena i vidljiva bukvalno iz aviona, što bi bio i prigodan atribut za pripadnice ovog znaka. Veoma su strastvene i to nimalo ne kriju, kao što ne kriju ni druge svoje kvalitete, naprotiv, ponose se svojom snažnom energijom i uživaju u pažnji drugih.

 

Kada je seks u pitanju, Lavice su konkretne i znaju šta hoće. Ne morate ih nagovarati, a ako morate, onda ste vjerovatno ispali iz zone njenog interesovanja. Kod njih je strast povezana s emocijama, pa se u seksu s Lavicom smjenjuju izlivi ogromne energije i nježnosti. Lako se pale i veoma su izdržljive, pa se seks može pretvoriti u pravi maraton u krevetu.

Mogu biti sklone dominaciji, što neki muškarci ne vole, ali čak ni oni ne mogu da poreknu privlačnost kojom zrači jedna Lavica.

 

DJEVICE

Djevice su veoma elegantne i uzdržane, moglo bi se reći da se skrivaju iza svoje maske, jer im je veoma stalo do toga kakav utisak ostavljaju na druge. Djevicu nećete lako osvojiti. Potrebno je mnogo truda da bi jedna pripadnica ovog znaka stekla povjerenje i, beskrajnim analizama, utvrdila da želi da vam otkrije svoje tanane emocije.

 

Za razliku od Lavica, djevice se teško pale, ali vrijedi potruditi se da probudite njene skrivene strasti. Njena seksualnost je vezana teškim stegama koje treba otkloniti jednu po jednu, dok ne dođete do plamena ljubavi u kom ćete se istopiti. Stege se otklanjaju tako što moraju biti zadovoljeni svi detalji – izgled, stil, atmosfera, pravi trenutak, kao i razne apstraktne stvari poput intelektualnog i emotivnog poklapanja. Nemojte odustajati, Djevica je zahtjevna, ali ne zato što želi da vas maltretira bez razloga, već zato što ni sama ne zna kako da se oslobodi i prepusti uživanju.

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

 

 

Emotivna stegnutost Device na neki način dovodi do povećanog zadovoljstva, jer kad vas Devica jednom pusti u svoj krevet, uslediće beskrajna avantura istraživanja njenog čarobnog sveta.

Dakle, da li su bolje Lavice ili Device, pre svega zavisi od seksualnih afiniteta muškarca. Oni koji ne vole dugu predigru i hoće odmah da pređu na stvar, biće oduševljeni odlučnošću jedne Lavice, a oni koji vole da se igraju i istražuju svoju i njenu seksualnost, neće odoleti emotivnom lavirintu jedne Device!

BLIN
KOMENTARI