Starleta pred sudom zbog prostitucije

Kako se branila Mimi Oro: 'Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Razumite me kao dama'

Showbizz 27.12.14, 14:41h

Kako se branila Mimi Oro: 'Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Razumite me kao dama'
Milica Živanović pokušala je da izbjegne zatvor zbog bavljenja prostitucijom pričom o dečku koji će je prebiti ako ne dođe kući.

 


Sudiju za prekršaje, starleta poznata kao Mimi Oro, pokušala je da ubijedi riječima: 


- Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.


Mimi Oro, još četiri djevojke i makro uhapšeni su u srijedu u jednom beogradskom hotelu.


- Policija je duže pratila mladića za koga se sumnja da je organizovao prostituciju. Onda se došlo i do grupe devojaka. Svi su uhapšeni u hotelu. Većina devojaka je odmah platila kaznu i tako izbegla zatvor, dok je Živanovićeva odvedena kod sudije za prekršaje, koji ju je osudio na osam dana zatvora. Posle presude, ona je prebačena u ženski zatvor i podnela je žalbu na presudu - kaže izvor „Blica“ iz policije.


Prilikom hapšenja, kod makroa su pronađena četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona sa zlatnim brojevima, tabelarni prikaz zarada devojaka. 

 

U mobilnom telefonu i laptopu nađene su poruke i adrese određenih osoba. U katalogu su bile i slike obnažene Živanovićeve.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)
 

BLIN
KOMENTARI