Folk pjevač pravi zavodnik

Zašto je Sejo Boy šest godina krio vezu s misterioznom Beograđankom: Nije mi bitno koje je nacionalnosti

Showbizz 24.12.14, 13:42h

Zašto je Sejo Boy šest godina krio vezu s misterioznom Beograđankom: Nije mi bitno koje je nacionalnosti
Na pitanje zbog čega je krio djevojku, Boy je imao diplomatski odgovor: „Jednostavno nisam želio o svojoj privatnosti pričati u medijima i smatram da baš sve ne trebate znati!"

Potpuno nevjerovatno zvučala je informacija da je popularni Sejo Boy „stavio tačku" na šest godina ljubavnu vezu!, piše Express.

 

Zvučala je nevjerovatno jer je do sada Boy na svaki upit novinara ima li djevojku odgovarao da je slobodan, da već dugo nije bio „vezan" ni za jednu, kako mu roditelji stalno „nabijaju na nos" ženidbu pitajući ga kada će konačno dobiti drugu snahu, njegovo dijete držati u naručju...

 

Od dobro obavještenog izvora tablodia Express, jedne pjevačice iz Beograda, čuli smo da je Sejo nešto više od šest godina bio u ljubavnoj vezi s jednom jako lijepom djevojkom iz Srbije. Pjevačica koja je o tome pričala kaže kako ne zna njeno porijeklo, ali je sigurna da je dugo živjela u Beogradu. Upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi 2008. godine.

 

- On je često dolazio u Srbiju samo zbog nje. Ostajao je po nekoliko dana i svaki put je prespavao u njenom stanu. Njene najbliže prijateljice samo su znale za tu vezu. Poštovala je njegovu volju da o tome nikome ne priča kako bi on zaštitio svoju privatnost. Slučajno mi je njena prijateljica rekla kako je ona veoma loše jer je prije 20-tak dana završila s tim pjevačem. Pitao sam je da li je krio vezu jer ona nije Bošnjakinja, na što mi je odgovorila kako to sigurno nije bio problem jer ni njemu, a ni njoj to nije predstavljalo problem - priča za Express jedna srbijanska pjevačica.

 

Dodaje kako je sigurna da su bili vjereni. Sejo joj je za vrijeme nedavne turneje u Americi kupio prsten koji joj je dao na aerodromu u Beogradu. Kako ga dugo nije vidjela planirala je doći i dočekati ga u Sarajevu kada stigne iz Amerike, ali zbog poslovnih obaveza nije mogla stići. Boy je dva dana nakon što je stigao, ponovo spakovao kofere i zaputio se u Srbiju.

 

Novinari Expressa pozvali su Seju kako bi provjerili tačnost ove priče. Nakon što je rekao kako je preumoran od stalnih putovanja, što zbog nastupa što čestih snimanja na „Grandu", upitali su ga kako se osjeća nakon kraha šestogodišnje veze?!

 

- Molim? Kakve veze? - zbunjeno je pitao pjevač.

 

Novinari Expressa ispričali su mu sve što su čuli. Nekoliko sekundi je šutio pa rekao: „Samo da platim parking pa ću vas nazvati!".

 

No, nije ih nazvao on, već njegov brat Nino Hamzić. Tražio je da ne objavljujemo tu priču.

 

- Molim vas da to ne objavljujete. Nema veze s njegovim poslom. Bolje pišite o pjesmama, koncertima - reče za Express njegov brat.

 

Objasnili su mu kako samo rade svoj posao, te da u tome ne vide ništa loše, te da bi voljeli čuti i pjevačevu stranu.

 

Nekoliko minuta poslije njegovog poziva, nazvao je Sejo. Insistirao je da mu kažu ko nam je izvor te priče. Shvativši da na to neće dobiti odgovor, odlučio je priznati: „Nemam više djevojku!".

 

- Uspio sam tolike godine sačuvati svoju privatnost i želio sam da to tako ostane. Ali, ako već hoćete objaviti onda ću samo reći da, bez obzira šta se desilo između mene i nje, moram čuvati njenu privatnost. Zašto više nismo zajedno? Sada nije ni bitno. Božija volja i ako je On propisao takvu sudbinu, pomirio sam se s tim - rekao je on.

 

Na pitanje zbog čega je krio djevojku, Boy je imao diplomatski odgovor: „Jednostavno nisam želio o svojoj privatnosti pričati u medijima i smatram da baš sve ne trebate znati!".

 

Nasmijao se na upit da li ju je zaručio, baš kao i na priče da ipak želi nekad oženiti Bosanku.

 

- Ma, pustite te priče. Gluposti. To za prsten nije tačno! Nikad joj to nisam poklonio jer inače ne voli prstenje. Nije mi bitno odakle je, koje je nacionalnosti, samo da je dobra u duši. Ona je bila takva, ali eto nije nam se dalo - zaključio je Boy i počeo priču o novom albumu.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI