Hoće li uskoro ugledati svjetlo dana?

Skandal u susjedstvu: Popularna folk pjevačica s bivšim momkom snimila kućni 'pornić'...

Showbizz 24.12.14, 11:23h

Skandal u susjedstvu: Popularna folk pjevačica s bivšim momkom snimila kućni 'pornić'...
Priča se kako su pjevač i njegova supruga Jasmina na ivici razvoda zbog afere.

 

 

Darka Filipovića bi javno prepucavanje sa bivšom djevojkom Tanjom Savić moglo da košta braka.


Priča se kako su pjevač i njegova supruga Jasmina na ivici razvoda zbog afere koju pjevač već mjesec dana u medijima ima sa Tanjom. Sve je krenulo od toga kada je Filipović za jedne novine rekao da ima pornić sa pjevačicom.


- Jasmina je prvo zamjerila Darku što uopšte spominje Tanju. Otvoreno mu je stavila do znanja da joj se to ne sviđa. Kada je pročitala intervju u kojem je on rekao da ga ne bi iznenadilo da izađe pornić sa Tanjom, bukvalno je pobjesnila. Tada je nastupila rasprava tokom koje mu je Jasmina poručila: „Napuštam te dok se ne smiriš", spakovala se i sa njihovom kćerkicom Nastjom i otišla kod svojih u Leskovac - govori dobro obavješten izvor.


Kako dalje izvor navodi, Darkovoj ženi zasmetalo je i to što se u posljednje vrijeme sve češće sretao sa Savićevom i što su njihove zajedničke fotografije izlazile po novinama. Da nešto ne štima u Filipovićevom braku bilo je jasno i na „Grand festivalu", gdje se pjevač pojavio sam bez supruge od koje je ranije imao podršku na svakom velikom događaju.


- Nemam komentar - bilo je sve što je pjevač rekao.


Podsećanja radi, Darko i Tanja bili su u vezi 2005. godine tokom takmičenja za „Zvezde Granda". Burnu vezu prekinuli su nakon nekoliko mjeseci jer Filipović nije mogao da toleriše njenu ljubomoru. Poslije raskida nisu ostali u korektnim odnosima, a prije mjesec dana počeli su i jedno drugo da prozivaju.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI