POTPUNO NEVJEROVATAN ANGAŽMAN

Blaž Slišković je novi selektor Sjeverne Koreje!

Sport 23.12.14, 10:52h

Blaž Slišković je novi selektor Sjeverne Koreje!
Čekam samo potvrdu generala... Upravo u trenutku kad je trebao staviti svoj potpis i označiti definitvan pristanak morao je hitno na operaciju prostate, a sad čekamo da se oporavi

U petak je, s još jednom Veležovom legendom, Duškom Bajevićem, sudjelovao na donatorskoj Veležovoj noći, a sljedeća tri dana Blaž Slišković bio je kao na iglama u išćekivanju poziva iz Sjeverne Koreje i potvrde o uplaćenim avionskim kartama za Pyongyang.

 

- Nadam se da neću ‘propasti’ i na ovom ‘natječaju’, moja veza, menadžer, koji je uspješno transferirao čitav niz trenera, nogometaša i ostalih sportaša u Južnu i Sjevernu Koreju, tvrdi mi da je kompletan posao pri kraju, čeka se odluka tek jedne mjerodavne osobe - pun je optimizma popularni Baka.

 

Gdje je zapelo?

 

- Znate kako se odlučuje u Sjevernoj Koreji, osoba koja je direktno involvirana u te poslove, čija je posljednja, koja drugim riječima definitivno svojim potpisom amenuje i daje zeleno svjetlo u takvim slučajevima, pogađate riječ je o izvjesnom generalu, upravo u trenutku kad je trebao staviti svoj potpis i označiti definitvan pristanak morao je hitno na operaciju prostate, a sad čekamo da se oporavi. Iskreno, nadam se da sam na korak do okončanja ovog posla, dosta sam se odmarao, želja mi je da nakon godinu i pol zasučem rukave, prihvatim se ozbiljnijeg posla. U identičnoj situaciji je i jedan stručnjak iz Crne Gore, rukometni trener, on bi trebao preuzeti kormilo rukometne, a ja nogometne reprezentacije spomenute zemlje.

 
 
(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

BLIN
KOMENTARI